תשלח תמונה של המקל
כמובן לא מתאים לזרזורזה נראה רולר פשוט וקלאסי כל עוד שאתה לא דג ברמה ממש מקצועית זה לא כל כך משנה תוכל לעשות עבודה יפה מהחוף גם במים מלוחים וגם במים מתוקים שלח תמונות של תפיסות
נראה לי פתיונות. בגדול מה שהכי קל למתחילים, ראה את ההודעה הקודמת שלי.זרזור או פתיונות?
תודה רבה. אתה יודע להגיד על מקומות ספציפיים בכינרת?בחורף יש את הקרפיונים שזה בכינרת
תחפש ותדע יותר על זה
בים יש פחות פתיונות בחורף לדעתי ואני לא יודע בוודאות
עדיף לי בטבריהבעיקרון בכינרת הכל טוב
אבל עדיף מקום רדוד
יתכן וחוף כינר מתאים
אני לא דג, רוצה להתחיל. הבנתי שרולר זה די קשה ומשעמםאתה דג בבוס או רולר
כי בבוס אני לא כזה יודע
תכלס' מה אני צריך לדעת כדי להצליח להוציא קרפיונים מהכינרת? הערוצים למיניהם חסומים ליתלוי מה אתה רוצה
רק תדע שרולר בכלל לא משעמם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: