אם את מתכוונת לברכה, אני לא נתקלתי כאן. אבל כן ראיתי בהקשר למסחטה:משהיא ראתה אם היה פה רעיון למסחטת מיץ לימון?
אני זוכרת שיש איזה ברכה שקשורה לנושא
אשמח לעזרה אם תוכלו לכוון אותי...
משנסחט הדר מרבין בCמחה
אם את מתכוונת לברכה, אני לא נתקלתי כאן. אבל כן ראיתי בהקשר למסחטה:משהיא ראתה אם היה פה רעיון למסחטת מיץ לימון?
אני זוכרת שיש איזה ברכה שקשורה לנושא
אשמח לעזרה אם תוכלו לכוון אותי...
המישהי זאת "במקרה" אניבשנה שעברה מישהי העלתה ברכה למשלוח "אוסם", איך אפשר לשנות את השם?
צפה בקובץ המצורף 616778
מישהי יכולה לתת לי קישור לאשכול עם עוגיות בצורת תוית? היה בעבר, חפרתי ואני לא מוצאת.
הכל כל כך יפה ואסטטי אצלך... אפשר את קובץ הכיתובים להשתמש בהם?תודה
על הבקבוק תחפשי את הכיתוב החמוד של @bbr שהועלה באשכול נפרדאולי למישהו יש רעיון מה לכתוב על משלוח בצבעי החום לבן (עוגיות מאפה בית עם בקבוק אייס קפה)???
אודה לכם מאוד!
אני ראיתי בפעמית סטור, מול גרנד הוללא. אנסה שם. תודה!
התכוונתי לברכה- ככה היה זכור ליאם את מתכוונת לברכה, אני לא נתקלתי כאן. אבל כן ראיתי בהקשר למסחטה:
משנסחט הדר מרבין בCמחה
מצאתי כבר תודהנתקלתי פה באשכול בעיצוב למשלוח מנות ירוק
שכנים כמוכם זו איכות הסביבה
עכשיו אני לא מוצאת אותו וצריכה אותו דחוף!!
מישהי אולי ראתה? הורידה?
מינימום למי שהוא מקסימוםאני מחפשת למיני מאוס ועושה משלוח שמכיל דברים "מיני" בצבעים של מיני.
איזה איחול/ברכה/כיתוב אפשר להוסיף ליד?
@קלרינט אולי ממך תבוא הישועה?
אני מחפשת משהו קליט וקצר.
תודה!
אוף, כבר קניתי בקבוקי ספרינג זכוכית. הייתי קונה פפסי מקס..מינימום למי שהוא מקסימום
אולי למישהיא יש תווית לבקבוקי ספרינג הקטנים? תודה מראשאוף, כבר קניתי בקבוקי ספרינג זכוכית. הייתי קונה פפסי מקס..
שקשור למיני מאוס כמובן.אולי למישהיא יש תווית לבקבוקי ספרינג הקטנים? תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: