לתחפושת משפחתית של ליצנים, יש למישהי רעיון למשלוח מנות?
משלוח מנות שקשור לכבאיים יש למשהי רעיון??
לא מצליחה לצרף תמונות,אומר שהקובץ גדול מידי, עד היום צירפתי תמונות במשקל הזה בלי בעיות..
גם אצלי זה ככה מאז ששדרגו את האתר, לא ברור למה....לא מצליחה לצרף תמונות,אומר שהקובץ גדול מידי, עד היום צירפתי תמונות במשקל הזה בלי בעיות..
יש סיבה?
משלוח מדהים!!!!מעלה כמה משלוחים לפי תחפושת משפחתית:
מלחים: קיפול אוניה במלוי - שקיות דגנים מכל מיני סוגים ובקבוק חלב.צפה בקובץ המצורף 445063 צפה בקובץ המצורף 445064
ברסטול (כרומו) כחול לבן- בזמנו היה מחבקוק.משלוח מדהים!!!!
ממה עשוי האוניה?
אני מכינה מאפינס גדול וטעים (יש חמודים עם ליצנים) מצופה גנש והילדים שלי מקשטים בכל סוגי הג'לים והעדשים המלהיבים -תוקעת קיסם עם ליצן מנייר מתנפח מכניסה לצלופן עם סרט חמוד ושקית שוקומשלוח מנות שמכינים לילדים בגן.
למישהו יש רעיונות?
אני הכנתי שנה שעברה, עטפתי את האלפחורס עם צלופן וסגרתי בצורת סוכריה, הוספתי בקבוק חלב לקפה/שוקו (היה במבצע...) וטבלת שוקולד קליקאופה עוגיות אלפחורס
אשמח לרעיונות לשילוב במשלוח מנות.
אפשר תמתכונים ?? ומאיפה התבנית בצורת שקית תה???זה מה שעשיתי להורים שנה שעברה - קינוח לסעודה.
(גלידה בכוס תה קטנה, ושקיות תה עם הכיתוב "מודים בחום").
אפשר מתכונים?!זה מה שעשיתי להורים שנה שעברה - קינוח לסעודה.
(גלידה בכוס תה קטנה, ושקיות תה עם הכיתוב "מודים בחום").
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: