את הקופסאות הקטנות בצורת לגו ראיתי פעם בח', במרכז כלניות, בחנות של החד פעמי, לא זוכרת מה שמה..אני מאשדוד
איפה יש משהו ברעיון ?
תנסי שם.. כנראה שיש להם...
את הקופסאות הקטנות בצורת לגו ראיתי פעם בח', במרכז כלניות, בחנות של החד פעמי, לא זוכרת מה שמה..אני מאשדוד
איפה יש משהו ברעיון ?
את יכולה להכניס קרם ידיים ולרשום מרגישים שהילד בידיים טובות או נעימותאני עושה למטפלות משלוח עם שובר מתנה מכניסה קצת מוצרים של אנרגיה (חטיפי פיטנס וכד)
יש לכם אולי רעיון למתנה קטנה ברעיון? ואיזה ברכה קצרה שקשורה?
אשמח מאד מאד
אני עשיתי משהו כזה:יש לכם רעיון מה לכתוב למשלוח מנות בנושא גלידה?
תודה מראש לעונות!
עוגיות דומינולמישהי יש רעיון למשלוח מנות שקשור לתחפושת חתן-כלה???
בס"ד
חלב קטן למשלוחי מנות יש איפה להשיג?
אולי בכיוון רוחני - ספר תהילים קטן. תפילה נותנת כחאני עושה למטפלות משלוח עם שובר מתנה מכניסה קצת מוצרים של אנרגיה (חטיפי פיטנס וכד)
יש לכם אולי רעיון למתנה קטנה ברעיון? ואיזה ברכה קצרה שקשורה?
אשמח מאד מאד
אחותי מחפשת לחתן כלה.למישהי יש רעיון למשלוח מנות שקשור לתחפושת חתן-כלה???
ראיתי פעם ברשת גיזרה להכנת הקרטוניות האלהמישהי אולי קנתה את הקרטוניות האלו שהיו בפנים את הבקבוקי שוקו?
או אולי רעיון אחר איך להביא את זה?
קניתי בחנות חד פעמי בקבוקים כמו של חלב אבל בקטן יותר. עלה 3 ב-10. אפשר אולי לקנות קרטוני חלב של 2 ליטר ולמלא בבקבוקים הנ"ל.בס"ד
חלב קטן למשלוחי מנות יש איפה להשיג?
קליק כריות, או דגני בוקר כריות.עברת על האשכול ואני לא מוצאת
אם מישהו יכול לעזור
אני מחפשת את הרעיון של "עם שכנים כאלה אפשר לישון בשקט"
מה שמים במשלוח? אם יש למישהו תמונה
תודה
אהבתימוצרים שחור לבן ולרשום:
שחור על גבי לבן, שכנים כמוכם אין בכל העולם!!
מוצרים ירוקים:
שומרים על סביבה ירוקה, עם שכנים כמוכם איכות החיים גבוהה.
מוצרים סגולים:
ביום המסוגל, נאחל ניסים ונפלאות ליחיד סגולה, רב נחת וישועות!
מוצרים ורודים:
עם שכנים כמוכם החיים ורודים (/ורודים יותר)
https://www.prog.co.il/threads/מתנה-לחברי-הפורום-לכבוד-פורים-מוגש-בחום.348101/אתמול היה פה קישור למשלוח מנות מוגש בחום אני לא מוצאת את זה היום .
מישהו יכול לעזור לי אולי?
בתודה מראש
יש לך קובץ מוכן שאפשר להשתמש בו?אני עשיתי משהו כזה:
צפה בקובץ המצורף 454482
הייתי אתמול.. אבל לא הסתכלתי בבקבוקים.מישהו היה באושר עד אשדוד ביום יומיים האחרונים וראה אם יש עדיין בקבוקים 3 ב 7 ש"ח ??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: