נראה יפה מיוחד ואסתטי, מה זה הכוסות עם המכסים?מצרפת פה מהשנים האחרונות
משנה שעברה:
תה ותהילים לעולם אינם מזיקים אך כדי שיועילו עליהם להיות חמים.
צפה בקובץ המצורף 426838
בפעמית סטור נראה לי שישתודה רבה, אבל שכחתי לציין שאני מבני ברק
נראה יפה מיוחד ואסתטי, מה זה הכוסות עם המכסים?
הכל כל כך מרשים אבל לזה אין תמונה....תה ותהילים לעולם אינם מזיקים אך כדי שיועילו עליהם להיות חמים.
נראה ממש מרשים!לפני שנתיים עשינו מוזלי זה יוצא נורא יפה ואסטתי-הכל בתוך צנצנת סגורה.
המתכון היה מטעימות של משפחה.
מצרפת:צפה בקובץ המצורף 426861 צפה בקובץ המצורף 426862
כן שמים בצנצנת יוגורט פירות מקורמלים וגרנולה-זה מה שנקרא מוזלי...נראה ממש מרשים!
מה ההבדל בין מוזלי לגרנולה?
ושולחים את זה ככה עם יוגורט בתחתית של הצנצנת?
איפה מוצאים קופסאות כאלו?כן שמים בצנצנת יוגורט פירות מקורמלים וגרנולה-זה מה שנקרא מוזלי...
האמת באותה שנה היה בטעימות של משפחה הרבה רעיונות למשלוחי מנות בצנצנות לדוגמא סלט עם פסטה בשכבות (עגבניה זיתים שחורים פסטה קישוא וכו')
עשינו את זה לא למשלוח מנות אלא לאירוע צפה בקובץ המצורף 426931
הקופסאות שבתמונה הם חד פעמיות ועולות בערך 3 שח יש כאלה בחנויות של חד פעמי.איפה מוצאים קופסאות כאלו?
מה העלות שלהם בערך?
אני שלחתי כזה משלוח:מקל סבא
שערות סבתא
וואי זה מתאים לי מאד השנה!!! אשמח לעיצובים שלך הם מהממים ואסטטיים כלבבי.מלפני שלוש שנים:
הכל בנושא נגינה הילדים התחפשו לנגנים...
(אין לי תמונה כשזה ארוז, רק מפורק)
צפה בקובץ המצורף 426844
צפה בקובץ המצורף 426845
צפה בקובץ המצורף 426846
צפה בקובץ המצורף 426847
צפה בקובץ המצורף 426848
צפה בקובץ המצורף 426850
אני עוברת על המתכון, נשמע מושחת ברמותת עללל, ממש בא לי להכין!כן שמים בצנצנת יוגורט פירות מקורמלים וגרנולה-זה מה שנקרא מוזלי...
מכינים בלילה של פורים את הפירות ובבוקר מרכיבים.אני עוברת על המתכון, נשמע מושחת ברמותת עללל, ממש בא לי להכין!
איך שומרים את הפירות המקורמלים שיישארו פריכים וטריים?
וגם מתי בעצם אורזים ומכינים הכל, בבוקר של פורים, כן?
ומה מתאים לצרף ליד זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: