גמאני צריכה.. לכלה שמתחתנת שבוע אחרי פורים רציתי לעשו משהו בסגנון אולי אוו כלה? יש למשהי רעיון ממה אפשר לעשו אוטו או משו כזה וכלה.. ושזה יראה מכובד ויפה? אהבתי את הרעיון של המנה חמהיש לכם רעיונות למשלוח מנות חתן כלה?
גמאני צריכה.. לכלה שמתחתנת שבוע אחרי פורים רציתי לעשו משהו בסגנון אולי אוו כלה? יש למשהי רעיון ממה אפשר לעשו אוטו או משו כזה וכלה.. ושזה יראה מכובד ויפה? אהבתי את הרעיון של המנה חמהיש לכם רעיונות למשלוח מנות חתן כלה?
בסגנון שחור לבן?יש לכם רעיונות למשלוח מנות חתן כלה?
צלחת מחולקת עם פיצוחים וממתקים ובקבוק יין באמצע? חלות ביתיות בצורות של נרות וסלטים? בקבוקונים יפים עם פיצוחים ומתקיםיש לכם רעיון למשלוח מנות שקשור לעונג שבת? שיהיה בזה פיצוחים/יין/גלידה/עוגה
מכניסים הכל לתוך קערה על רגל וכותבים - כל הברכות על רגל אחת....יש למישהי רעיון מה לכתוב על משלוח מנות שכולל את כל הברכות... (מזונות, הגפן....)
אפשר מיקום מדויק?גיסי קנה ברחוב חזון איש ממש יפה בצבע זהב
ובדיוק היה חצי מחיר במקום 80 שקל
הכי קל למטפלת שריחה הטוב נודף למרחוק או ששמה הטוב הולך לפניה נודף למרחוק... אם את רוצה ממש מפורט אני יכולה לנסות לחבר לך.. ולעוטפת ומכילה אני חושבת שמשהי שלחה הודעה כזאת כבר באשכול.. משו בסגנון בידיים טובות ..חייבת עזרה:
1. מחפשת ברכה למטפלת\ גננת למתנה למפיץ ריח של ללין למי שיש???
2. ברכה לסייעת משלימה בגן - מתנה קערה ומגבת מפוקס הום... משהו בסגנון עוטפת ומכילה...
תודה רבה !
לעשות מקלונים כמו גריסיני עם מלח גס לעשות סוג של כמו דברים שיש בבר מלוחים מקלוני ירקות עם רטבים אני ראיתי פעם בטעימות וזה יכול מאוד להתאים לכם.. לעשות צנצנות של מלח גסס מתובל! זה יפה אסתטי קשור לרעיון ואח"כ זה משמש לתיבול של כל מיני מאכלי.. את יכולה להוסיף קוביות גבינה מלוחה בולגרית סוג של ארוחת בוקר?מחפשת את הילדים לנסיכים
חשבתי על משלוח מנות מ"משפחת המלוחה"
אשמח לרעיונות לביצוע..
בכייף!!וואי תודה ענקית,
את זוכרת אולי איזה משלוח מנות היה להם,
אני יותר בקטע של המשלוח ולא של התחפושת
אבל נתת לי השראה
אשמח לרעיונות נוספים
תודה
הרעיון הוא להביא סגנון של ארוחת בוקרוואי תודה ענקית,
את זוכרת אולי איזה משלוח מנות היה להם,
אני יותר בקטע של המשלוח ולא של התחפושת
אבל נתת לי השראה
אשמח לרעיונות נוספים
תודה
???????????אפשר מיקום מדויק?
בשנה הבאה!יש יינות?
איזה פתק צרפתם בנושא חתן/כלה?לכל מי שרצה משלוח מנות בקונספט שחור לבן \ חתן כלה וכו':
* המקרונים היו אמורים לצאת בצבע לבן, לאחר עבודה קשה הם יצאו זהובים יותר וגם נסדקו
ויקרא שמם בישראל 'מקרונים סדוקים', כביכול הרי זה בדיוק מה שרציתי שיצא
* העוגות נכנסו לצלופן, אין לי תיעוד של זה
* משקה המרשמלו ממתכון זהה למה שהעליתי קודם, ללא שימוש במרשמלו ורוד.
* הקופסא הלבנה הונחה מעל הקופסא השחורה שנקשרה אף היא בסרט זהה. (בתוך השחורה אלבום חתונה\מתנה)
לכל אחד? יצא מהמם!
פעם העלו פה משהו בסגנון של גרביים. והכיתוב: יש חברות לשופיג, יש חברות ללמידה, יש חברות ל.... אבל חברות כמוך לא מחליפיםלמשהי יש רעיונות למשלוח מנות לחברות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: