לא.יש אפשרות לפתוח קרן השתלמות(בכשרות גלאט הון) כעצמאי, להפקיד שם 100 אל"ש , ולקחת 80% בהלוואה באופן מיידי?
תודה
כמו שכתבת בצד הראשון שהאנשים ש'מבינים יותר ממני ולא מסכימים איתי' סבורים שאינפיניטי עדיף מבחינת הפיזורמה שכתבת שיש מומחים שלא מסכימים איתך אתה מתכוון שהם חושבים שאינפיניטי עדיף מבחינת הפיזור? או הפוך?
מי נותן לך את דמי הניהול האלו?או עדיף מיטב דש S&P 500 ב0.5 מצבירה?
גם אם הכסף נמצא בכמה קרנות שונות אפשר למשוך מכולם יחד ולעשות החלת וותק על הקרן החדשה שתהיה כמו הוותק של הכי ישנה.האם עכשיו אחרי 6 שנים הכסף נזיל? גם של המעסיק האחרון? מה המשמעות של זה?
קרן השתלמות זה אחת ההשקעות הכי טובות שיש, [כשזה מושקע נכון] ולכן מומלץ לא למשוך את הכסף אם לא מוכרחים, כי הכספים שם לרוב פטורים ממס, ולכן אם מושכים אח"כ א"א להחזיר.והאם יש עדיפות להימנע מהמשיכה? שמעתי שיש כאלה שממליצים לקחת הלוואה(אם יש צורך בסכום) והעיקר לא למשוך - מדוע?
נציג בפל'מי נותן לך את דמי הניהול האלו?
כי בעיקרון הם נותנים 0.7%
יש לבתי השקעות ענין להגדיל את מספר הלקוחות בסוף השנה כך שעכשיו זה הזמן למשא ומתן...נציג בפל'
מה הכוונה מושקע נכון?[כשזה מושקע נכון]
ודאי שמיטב או אינפינטי.קרן השתלמות של 80000 ש"ח במור S&P 500 בדמי ניהול של 0.85 מצבירה
או עדיף מיטב דש S&P 500 ב0.5 מצבירה?
יש הבדל בצורת עקיבה?
או שבאינפיניטי 0.5 עדיף?
אפשר את המספר בפרטי a0583218 גימייל תודהנציג בפל'
התכוונתי שאשמח לקבל את המספר במייל.אפשר את המספר בפרטי a0583218 גימייל תודה
א. אין המלצה כללית, אלא צריך להתאים אותה לכל אחד ואחת לפי שמתאים להם.מה הכוונה מושקע נכון?
כיום הקרם שלי נמצאת במסלול הלכה עם דמי ניהול 0.5%
אשמח לדעת מהם מסלולי ההלכה המומלצים. תודה!
שלחתי,התכוונתי שאשמח לקבל את המספר במייל.
(לאפוקי כל אלה ששלחו לי מייל שאשלח להם את המספר)
תודה מראש.
אשמח אם תוכלו לשלוח לי הודעה בפרטי. (אני חסום לשליחת הודעות פרטיות)א. אין המלצה כללית, אלא צריך להתאים אותה לכל אחד ואחת לפי שמתאים להם.
ב. אני לא יועצת, לא ממליצה, אין לי רישיון ייעוץ.
בפרטי אני יכולה יותר לעזור.
להשקיע אותו בצורה שהכי מתאימה לך.יש לי סכום בצד, לא גבוה,
מה אני יכולה לעשות כדי למקסם אותו?????
א. אני לא יועצת, לא ממליצה, אין לי רישיון ייעוץ.יכול להיות שכבר דיברתם על זה באשכול , אבל אני אצטרף לדפדף הרבה בשביל למצוא תשובה לשאלתי .
איפה הכי מומלץ לי לפתוח קרן השתלמות לשכיר??
אם זה לחיסכון ארוך טווח (עם מודעות להשלכות של השקעה מנייתית) בקרן מנייתית.ול להיות שכבר דיברתם על זה באשכול , אבל אני אצטרף לדפדף הרבה בשביל למצוא תשובה לשאלתי .
איפה הכי מומלץ לי לפתוח קרן השתלמות לשכיר??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: