זה לא המקום להמלצות.מה מומלץ בקרן השתלמות לעצמאי שרוצה להפקיד כל שנה בערך 10000 הפקדה שנתית
איפה לפתוח .
יש אפשרות כזאת.האם יש אפשרות כזו?
מה זה אומר?יש אפשרות כזאת.
אבל זה ממש לא מומלץ אם הכסף לא דחוף.
קרן השתלמות [אם בוחרים בקרן טובה] היא אחת ההשקעות הכי טובות שיש!!
תלוי איזה הלוואות מדובר? כמה ריבית וכו'.(האם עדיף להשאיר הלוואות עם ריבית ולהשאיר את הקרן? או להיפטר מהלוואות?)
כשמוציאים מקרן השתלמות למורים [אחרי שעברו 6 שנים] לא בשביל שנת שבתון או לצורך השתלמות אז יש דרך להוציא את הכספים אבל בניקוי 11% שחוזרים למעסיק.אשמח לדעת מה זה אומר יש אפשרות..
איזה אפשרות, כי אני פשוט טרייה בנושא.
תודה רבה
מכיר, בפרטי!!האם מישהו מכיר סוכן שעובד עם מור או הפניקס שיוכל לתת לי דמי ניהול קצת יותר נוחים
כן
של מי? ועל איזה מסלולים? (קוד קופה?) תודה!
תשואה כהלכהשל מי? ועל איזה מסלולים? (קוד קופה?) תודה!
ניתן לפתוח לבד.מנסה להבין מחכמת ההמונים דכאן,
מקדימה שאני בורה בנושא לגמרי.
מעוניינת לפתוח קרן השתלמות לעצמאי, במקסימום שניתן ללא מיסוי עתידי.
רוצה מסלול של גלאט הון.
האם אני צריכה יועץ ביטוח? או שניתן לפתוח לבד?
אם כן, יש המלצות למסלול מסוים? הכי ריווחי שיש כמובן.....
אשמח מאד לתגובות, גם ממך- @מקצועי בלבד
תודה רבה!!
הייתי מאוד שמח לעזור אך לפרסם בפורום אינני יכול וגם לי אין פרטי אפשרי במייל!אין לי פרטי ...
אתה יכול לכתוב לי ?
BACHUR99@ ג'ימיילהייתי מאוד שמח לעזור אך לפרסם בפורום אינני יכול וגם לי אין פרטי אפשרי במייל!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: