את לא מחויבת לו לכלום.שאלה;
פתחתי קרן השתלמות דרך סוכן, והוא טוען שכל ההתנהלות בקשר לקרן בעתיד צריכה להיות מולו,
אני מחויבת לו?
יש כזה דבר?
זה לטובתך. לא צריך להמתין בטלפון ויש שירות יותר טוב.והוא טוען שכל ההתנהלות בקשר לקרן בעתיד צריכה להיות מולו,
אני מחויבת לו?
למה לא עדיף מיטב דש מחכה מדד S&P או הלמן אלדובי מחכה מדדS&P?שלי בהלמן אלדובי במסלול פאסיבי מדדי מניות חו"ל.
ובגדול יש כמה טובות, ופשוט לבחור לפי איפה שמקבלים את דמי הניהול הזולים ביותר.
א. מי אמר שלא עדיף? לא כל מה שאני עושה מתאים לכולם.למה לא עדיף מיטב דש מחכה מדד S&P או הלמן אלדובי מחכה מדדS&P?
מקצועי בלבד
אם את מתכוונת לא למשוך את הכסף בעשור הקרובקרן השתלמות לא פעילה ממעסיק ישן, כיום במגדל, בסכום משוער של כ 20,000
להיכן מומלץ להעביר?
אני מכירה 0.2% מהצבירה.מה הדמי ניהול הכי נמוכים שניתן להגיע אליהם בקרן השתלמות?
מוזר.לאחרונה הבנתי שהם לא נותנים שבתון.
האם זה נכון?
זה דרך בנק בינלאומיהבינלאומי זה כשר? תודה מראש!!
אני מכירה 0.2% מהצבירה.
[לא קל להגיע לזה]
אין שום קשר בין השניים.1. האם ניתן לעשות קרן השתלמות בחברת ביטוח שונה מקרן פנסיה, ואם זה כדאי
חשוב להבין במה ואיך הקרן משקיעה, [ואם לא מדובר בקרן פאסיבית, אז כמה תשואה מנהלי ההשקעות של הקרן יודעים להשיג] וכמה דמי הניהול.2. איפה כדאי לעשות קרן השתלמות, ומה אני צריכה לדעת לגבי זה, כמה אחוז דמי ניהול נורמלי שיהיה
והאם יש משהו חושוב נוסף לדעת בעניין זה.
דבר ראשון ודאי שכדאי, תוספת של 7.5% לשכר זה לא מעט.מקום עבודה (ציבורי) לשנה אחת בלבד, שרוצה להפריש לי לקרן השתלמותץ מומלץ? באיזה חברה הכי כדאי?
כן.מקום עבודה (ציבורי) לשנה אחת בלבד, שרוצה להפריש לי לקרן השתלמותץ מומלץ?
קרן ההשתלמות מושקעת בשוק ההוןבאיזה חברה הכי כדאי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: