לי יש בובו למעלה משנה מרוצה מאד, יויו קונים כי זה מותג....אשמח לקבל מידע על עגלת ג'וי. יתרונות/ חסרונות?! וכן על הטיולון הבובו שהוא חיקוי של היויו. אם הוא כזה מוצלח אז למה בכל אופן קונים את היויו?
לי יש בובו למעלה משנה מרוצה מאד, יויו קונים כי זה מותג....אשמח לקבל מידע על עגלת ג'וי. יתרונות/ חסרונות?! וכן על הטיולון הבובו שהוא חיקוי של היויו. אם הוא כזה מוצלח אז למה בכל אופן קונים את היויו?
יש טיולון חדש יחסית בשם MIC BABY, בדיוק כמו היויו, ועולה בסביבות 1000 ש"ח או פחותאשמח לקבל מידע על עגלת ג'וי. יתרונות/ חסרונות?! וכן על הטיולון הבובו שהוא חיקוי של היויו. אם הוא כזה מוצלח אז למה בכל אופן קונים את היויו?
תודה רבה! בדיוק עליה אני מתכוונת.לי עלה טיולון בובו 850 ש"ח .
ממליצה מאוד מאוד על עגלת ג'ואי כרום עגלה קלה ונוחה !
לטעמי גם יפה, ודומה במראה שלה לעגלות שעולות הרבה יותר יקר ממנה.
כן השתמשתי בה שנה והיא לדעתי ממש טובה לא היו תיקונים, ועליתי איתה במדרגות.תודה רבה! בדיוק עליה אני מתכוונת.
כל כך יפה ונראית מעולה, כך שמחשיד שהיא לא יקרה...
יש לך נסיון אישי איתה? איכות? עמידות? וכו'
אני יש לי סילבר קרוס דגם ווייפר ואני מאוד נהנה ממנו העיצוב שלו הרבה יותר יפה ממאמס אנד פאפס אבל מה שכן חשוב לבדוק את זה טוב כי אצלי למשל אני יכול להעלות את העגלה רק מאחורה דהיינו רק לסחוב את העגלה ולא לעלות רגיל ומה גם שהוא יחסית גם קצת יותר כבדעל הסילבר קרוס אין המלצות? ואיזה דגם..
מה עדיף מאמס אנד פאפס או סילבר קרוס?
מתענינת על אמבטיה +טיולון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: