מה המחיר?? כולל אמבטיה??לי גם יש מאמאס פאפאס - ארמדילו - שזה ה"טיולון" שלהם.
מתאימה מגיל לידה - עגלה מושלמת! חזקה ויציבה, נוסעת חלק, כיף לילד - מרווח ונוח (עם פגוש)
מתקפלת בקלות לגודל קטן, וגם מתפרקת לכביסה!! לגמרי!!
היא כבר שנה בשימוש רצוף - ונראית כמו חדשה! פעם אחת נשבר משהו בשלד - והם תיקנו לי והחזירו תוך שבוע.
ממליצה בחום!
(כבר התניסיתי בכמה עגלות אחרות שלא החזיקו מעמד: טיולון של צ'יקו שנשבר מהר, עגלה יקרה של ג'ולס, שנשברה לשניים, ותאומים של מאונטין באגי שנראתה כל כך נורא אחרי שנה וחצי - ששילמתי סכום נוסף כדי להחליף גגונים ועוד כמה דברים)
לי יש בריטקס B-AGILE בשימוש כמעט רצוף כבר יותר מ6 שנים ב"ה.
טיולון בסגנון של בייבי גוגר סיטי מיני.
חזקה, יציבה מאוד! נוסעת חלק ולא מתרגשת מכלום. קיפול ביד אחת.
אני השתמשתי מגיל לידה. מרוצים לגמרי!
בזמנו עלתה 1500 שח.
חסרון- בדים לא נפרדים מהשילדה.
לעומתה קיבלתי מוצי 4 רידר. נראית מאוד מרשימה אבל מאוד איכזבה.
מתקשה אפילו בטיפוס למדרכה וחסרת שיווי משקל לחלוטין. אחרי שהתהפכה באוטובוס כשהנהג עשה סיבוב חד- מסרתי אותה הלאה.
לי התהפכה באוטובוס גם סייבקס IRIS יציבה חבל"ז.
וטרי מהיום - מאונטיין באגי תאומים שהיתה מלאה עם סל מלא.
שתיהם עגלות יציבות וטובות.
המסקנה שלי - לא עוזבים עגלה באוטובוס לבד!! לא משנה איזו עגלה. זה בכלל לא קשור ליציבות.
זה לא כולל אמבטיה, אבל יציב ונשכב לגמרי - אני השתמשתי מהלידהמה המחיר?? כולל אמבטיה??
נכון מאד!!!עוד חסרון שיש בהמון עגלות טיולון "המעצורים של העגלה"
הם אומנם גבוהים מהגלגלים אולם לעלות איתם במדרגות זה קשה
וכל המוכרים מראים שהם גבוהים ואומרים שלא יהיה בעיות
בתכלס ברוב המדרגות קשה לעלות איתם
למי שזה חשוב שישים לב לא לקנות עגלה עם מעצורים מאחורה
אפילו גבוהים
גם למקלרן יש את הבעיה הזו?גם איתו קשה לעלות וגם לרדת מדרגות כי המעצור נתקע במדרגה!!
למקלארן אין את הבעיה הזו, היא נוסעת במדרגות חלק.גם למקלרן יש את הבעיה הזו?
איזה דגם של מקלרן מומלץ?
אם התכוונת ליו יה זה לא ממש מוצלח, אסור לעלות עם זה מדרגות כי אם מעלים זה נשברהבנתי שיש באליאקספרס חיקוי מוצלח של היויו היכן זה נמצא וכמה זה עולה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: