אביזרים לרכב האשכול הגדול לאביזרים לרכב מהרשת>>>

אלי @@@

משתמש מקצוען
יש לך קישורית ליותר מקצועי?
ולתפור בבית או שזה על ההגה
אין לי כי לא קניתי
אבל אפשר למצוא ממש בקלות
צריך לתפור את זה על ההגה כמו בהגה המקורי פשוט חותכים את העטיפה הישנה ותופרים חדש על ההגה עצמו

אות באות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית
מישהו יכול להסביר לשם מה צריך כיסוי הגה? סתם ליופי?
לכאורה הוא בעיקר נועד לשמור על ההגה מבלאי.
וגם מועיל לאחיזה נוחה ורכה יותר, וכן פחות מתחמם בשמש.

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
הזמנתי בעקבות ההמלצה שלכם. אתם יכולים לתת לי הוראות שימוש ברורות?
הצלחתי להתחבר על תדר רדיו חיברתי USB מלא מוזיקה אבל אני לא שומע כלום, וכן התחברתי עם הטלפון שלי על הבלוטוס אבל השמע לא עבר לרכב אפילו שזה הופיע לי בטלפון כמחובר

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
הזמנתי בעקבות ההמלצה שלכם. אתם יכולים לתת לי הוראות שימוש ברורות?
הצלחתי להתחבר על תדר רדיו חיברתי USB מלא מוזיקה אבל אני לא שומע כלום, וכן התחברתי עם הטלפון שלי על הבלוטוס אבל השמע לא עבר לרכב אפילו שזה הופיע לי בטלפון כמחובר
אתה צריך לקבוע את התדר של הרדיו כמו התדר שכתוב על המשדר ואז הוא ישדר לרדיו או את הטלפון או את הUSB מומלץ לבחור תדר ריק כדי שלא ישתבש עם תחנה אחרת ( תדר ריק הכוונה כשאתה מכוון על התדר הזה אתה שומע רק רעש ולא תחנה עם דיבורים )

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אתה צריך לקבוע את התדר של הרדיו כמו התדר שכתוב על המשדר ואז הוא ישדר לרדיו או את הטלפון או את הUSB מומלץ לבחור תדר ריק כדי שלא ישתבש עם תחנה אחרת ( תדר ריק הכוונה כשאתה מכוון על התדר הזה אתה שומע רק רעש ולא תחנה עם דיבורים )
זה כיוונתי אבל עדיין אני לא שומע הכל, לא שמעתי כלום מחיבור USB ולא שמעתי את הטלפון, אמנם נגן שחיברתי בבלוטוס כן עבד לי.

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
זה כיוונתי אבל עדיין אני לא שומע הכל, לא שמעתי כלום מחיבור USB ולא שמעתי את הטלפון, אמנם נגן שחיברתי בבלוטוס כן עבד לי.
לא יודע איך חיברת את הטלפון אם חיברת בבלוטוס זה אמור להיות כמו הנגן לגבי USB שים לב שיש 2 חיבורים אחד להטענה ואחד למוזיקה

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
זהו בדיוק מה שעשיתי ואני יודע שיש שתי חיבורים בUSB ואעפ"כ...
בנגן זה השמיע את המוזיקה של הנגן או שזה רק הראה שזה מחובר?? תנסה אולי לבדוק את הווליום של המכשיר ..
תנסה להכניס כרטיס זיכרון ותראה אם זה עובד .. תבדוק על רדיו אחר אולי הבעיה במערכת של הרכב

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה