זה טוב גם לפריוס ? כי ההגה שלהם קצת קטןכיסוי הגה אוניברסלי מוצלח מאוד
זה טוב גם לפריוס ? כי ההגה שלהם קצת קטןכיסוי הגה אוניברסלי מוצלח מאוד
כןזה טוב גם לפריוס ? כי ההגה שלהם קצת קטן
יש לך קישורית ליותר מקצועי?כן
קניתי את זה לפריוס וזה בול במידה
יש גם יותר מקצועי אבל מצריך תפירה מדויקת כמו במקורי למי שיש כוח זה הרבה יותר יפה
אין לי כי לא קניתייש לך קישורית ליותר מקצועי?
ולתפור בבית או שזה על ההגה
בדפדוף קל מצאתי את זהיש לך קישורית ליותר מקצועי?
ולתפור בבית או שזה על ההגה
לכאורה הוא בעיקר נועד לשמור על ההגה מבלאי.מישהו יכול להסביר לשם מה צריך כיסוי הגה? סתם ליופי?
מנסיון שלי, אין שום הבדל בכלום!לכאורה הוא בעיקר נועד לשמור על ההגה מבלאי.
וגם מועיל לאחיזה נוחה ורכה יותר, וכן פחות מתחמם בשמש.
כעבור כמה שנים ההגה מתבלה ומתקלףמישהו יכול להסביר לשם מה צריך כיסוי הגה? סתם ליופי?
לא צריך לאחוז בהגה רק לנגוע קצתכעבור כמה שנים ההגה מתבלה ומתקלף
ויש הגאים שלא נוחים לאחיזה ממושכת
לא משנה לאחוז או לנגוע יש כאלו שמחליקים טו לא נוחיםלא צריך לאחוז בהגה רק לנגוע קצת
אם המקור נהרס התקלף וכ"ו מחליפים לחדש עם תפר כמו במקורמישהו יכול להסביר לשם מה צריך כיסוי הגה? סתם ליופי?
הזמנתי בעקבות ההמלצה שלכם. אתם יכולים לתת לי הוראות שימוש ברורות?משדר FM מוצלח מאוד קניתי 2 ממש מרוצה
אתה צריך לקבוע את התדר של הרדיו כמו התדר שכתוב על המשדר ואז הוא ישדר לרדיו או את הטלפון או את הUSB מומלץ לבחור תדר ריק כדי שלא ישתבש עם תחנה אחרת ( תדר ריק הכוונה כשאתה מכוון על התדר הזה אתה שומע רק רעש ולא תחנה עם דיבורים )הזמנתי בעקבות ההמלצה שלכם. אתם יכולים לתת לי הוראות שימוש ברורות?
הצלחתי להתחבר על תדר רדיו חיברתי USB מלא מוזיקה אבל אני לא שומע כלום, וכן התחברתי עם הטלפון שלי על הבלוטוס אבל השמע לא עבר לרכב אפילו שזה הופיע לי בטלפון כמחובר
שווה משהו?? כי לפי הביקורות זה סתם משחקמכשיר וואקום מוצלח למכות קלות באוטו
זה כיוונתי אבל עדיין אני לא שומע הכל, לא שמעתי כלום מחיבור USB ולא שמעתי את הטלפון, אמנם נגן שחיברתי בבלוטוס כן עבד לי.אתה צריך לקבוע את התדר של הרדיו כמו התדר שכתוב על המשדר ואז הוא ישדר לרדיו או את הטלפון או את הUSB מומלץ לבחור תדר ריק כדי שלא ישתבש עם תחנה אחרת ( תדר ריק הכוונה כשאתה מכוון על התדר הזה אתה שומע רק רעש ולא תחנה עם דיבורים )
לא יודע איך חיברת את הטלפון אם חיברת בבלוטוס זה אמור להיות כמו הנגן לגבי USB שים לב שיש 2 חיבורים אחד להטענה ואחד למוזיקהזה כיוונתי אבל עדיין אני לא שומע הכל, לא שמעתי כלום מחיבור USB ולא שמעתי את הטלפון, אמנם נגן שחיברתי בבלוטוס כן עבד לי.
זהו בדיוק מה שעשיתי ואני יודע שיש שתי חיבורים בUSB ואעפ"כ...לא יודע איך חיברת את הטלפון אם חיברת בבלוטוס זה אמור להיות כמו הנגן לגבי USB שים לב שיש 2 חיבורים אחד להטענה ואחד למוזיקה
בנגן זה השמיע את המוזיקה של הנגן או שזה רק הראה שזה מחובר?? תנסה אולי לבדוק את הווליום של המכשיר ..זהו בדיוק מה שעשיתי ואני יודע שיש שתי חיבורים בUSB ואעפ"כ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: