לא מספיק אישור לימודים ואישור תשלום?כן, צריך.
לא מספיק אישור לימודים ואישור תשלום?כן, צריך.
אישור לימודים מספיק, אבל צריך להראות אותו.לא מספיק אישור לימודים ואישור תשלום?
למה לא?
לאהאם גבר שנרשם לסטודנט זה לא בעיה עם הדתות?
זה לא יעשה בעיות
אשמח לתשובה דחופה
100%בטוח?
אם כן כמה עולה במכון המורים?
תודה נרשמתי לא רשמו את מספר הטלפון של המכון למורים התקשרתי לבן אדם ונתן לי את המספרכאן באשכול פרסמו את המכון למורים.
נשמע מוזר ומקומם. לא הגיוני.צריך להטעין מחדש.
[יצא לי פעם לראות מישהו ששיחזר רב קו, ואני כמעט בטוחה שביקשו ממנו לשלם שוב]
באתר של רב קו אונליין כתוב שבמקרה של אובדן מתבצע שיחזור של היתרות [ערך צבור], ולא מוזכר כלום על חוזיםנשמע מוזר ומקומם. לא הגיוני.
כאן ניתן לעשות עם אישור מהיר \כלומר לאחר 24 שעות מהרישום תוכל להטעין שנתי ללא שום אישור מלבד צילום תז ורבקובלי כל קשר או שכן קשור למי יש מושג איפה אני משלם בשביל לקבל אישור סטודנט
והאם כל אישור שאני יביא יסתדר כמובן שהמוסד רשום במשרד התחבורה כמוסד מוכר לסטודנט מורחב השאלה היא האם הם בודקים זאת ואם כן יש למישהו מקום שאני יוכל לרכוש סטודנט מורחב על ידי הצטרפות לשיעורים במוסד
מוזרבלת"ק
ניסיתי להאריך את הפרופיל בנדרים פלוס ולא היה את האפשרות הזו מדוע?
מספיק אישור לימודים ואחד מ-2 הדברים הבאים:השאלה אם צריך בשחזור דווקא כרטיס סטודנט, או שמספיק גם אישור תשלום?
לא יעשה בעיותהאם גבר שנרשם לסטודנט זה לא בעיה עם הדתות?
זה לא יעשה בעיות
אשמח לתשובה דחופה
וגם אין בזה שום בעיה חוקית. לאברך מותר ללמוד איזה מקצוע שהוא רוצה - אם זה לא על חשבון שעות הלימוד בכולל.לא יעשה בעיות
בוודאות, אני עובד במכון למורים, ואין שום קשר למערכות האלו
במקרה שנאבד הרב קו?מספיק אישור לימודים ואחד מ-2 הדברים הבאים:
או קבלה על התשלום למכללה או כרטיס סטודנט
הכרטיס סטודנט היום לא חובה, אפשר להביא במקום זה קבלה לתשלום
נכוןוגם אין בזה שום בעיה חוקית. לאברך מותר ללמוד איזה מקצוע שהוא רוצה - אם זה לא על חשבון שעות הלימוד בכולל.
או אז אני מנפיק לסטודנט אישור לימודים + קבלה ואיתו הוא הולך לעל הקו והם מעבירים לו את החופשי לרב קו החדשבמקרה שנאבד הרב קו?
בטוח שלא צריך לשלם שוב? אתה יודע מידיעה?נכון
או אז אני מנפיק לסטודנט אישור לימודים + קבלה ואיתו הוא הולך לעל הקו והם מעבירים לו את החופשי לרב קו החדש
ככה סיפרו לי סטודנטים שליבטוח שלא צריך לשלם שוב? אתה יודע מידיעה?
ברור שלא.בטוח שלא צריך לשלם שוב? אתה יודע מידיעה?
אני יכולה בוודאותככה סיפרו לי סטודנטים שלי
אני אישית לא ניסיתי את זה, כי ב"ה לא נאבד לי הרב קו..
אבל שמעתי כבר מכמה, לא יכול להגיד לך בוודאות 100%
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: