זה לא נכון. בדקנו במציאות.אנחנו בררנו את זה ואמרו לנו כך: מי שיש לו סטודנט גם השנה, אז החופשי שנתי מתארך לו בעד חודשיים.
היה חופשי שנתי בשנה שעברה, הארכנו עם ההטבה וזה רק נתן פרופיל סטודנט עם הנחה על ערך צבור. לא האריך את החופשי שנתי...
זה לא נכון. בדקנו במציאות.אנחנו בררנו את זה ואמרו לנו כך: מי שיש לו סטודנט גם השנה, אז החופשי שנתי מתארך לו בעד חודשיים.
יש לך סטודנט גם בשנת תשפ"ד? כי אם כן, זה אמור להאריך לכם. לכו למקום שמנפיקים רב קו ותסדרו שם.זה לא נכון. בדקנו במציאות.
היה חופשי שנתי בשנה שעברה, הארכנו עם ההטבה וזה רק נתן פרופיל סטודנט עם הנחה על ערך צבור. לא האריך את החופשי שנתי...
יש סטודנט לתשפ"ד.יש לך סטודנט גם בשנת תשפ"ד? כי אם כן, זה אמור להאריך לכם. לכו למקום שמנפיקים רב קו ותסדרו שם.
אם אין לכם השנה אז זה לא מאריך חופשי שנתי
טוב, לא יודעת, ככה אמרו לי.יש סטודנט לתשפ"ד.
היה סטודנט בתשפ"ג + חופשי שנתי
ההטבה לא האריכה את החופשי, אלא רק את פרופיל הסטודנט. הנסיעות ירדו מהערך צבור.
עדות ונסיון זה אמין יותר מנציגה טלפונית שאין לה מושג.
עמדות על הקו סגורות עקב המצב הבטחוני.
(נ.ב. לא מדובר עלי באופן אישי, אלא על כרטיס של מישהי אחרת)
דיברנו אתמול נתת לי מספר ונמחק לי האם תוכל לשלוח לי שוב את המספראפשר דרך מכון למורים תתקשר אלי 0583262533
אני נוסע כל השנה יום יום מעיר לעיר ומשכונה לשכונה ואני חייב חופשי שנתי האם יש לך מושג איפה אני נרשם בשביל לקבל אישור סטודנט את אשתי רשמתי באיזה בית ספר שרשם פרסומת במייל וב250 שקלים רשמתי אותה ונכנס לתוקף בית ספר סמינר באר משהוא כזה בכל אופן אני לא יכול כיוון שאני גבר יש לך מקום לגברים שאני יוכל להירשם עם הרב קו אני יעשה בקשה לרב רב קו חדש ויעדכן פגום ויבקש מיוחד סטודנט פלוס נכה ראיתי שיש אפשרות כזו אבל אני לא מוצא מקום להירשם שם לקבלת אישור סטודנט האם ידוע לך על מקום כזהלמה לשנות מנכה לסטודנט?
נכה גם זכאי ל50%, וזה הרבה יותר משתלם כי הוא יכול לעשות חודשי ואז בחלק חודשים לא.
וסטודנט זכאי ל50% רק אם הוא עושה לכל השנה למרות שחלק הוא לא נוסע.
איך נרשמים?לפי מה שהבנתי מאגודת ישראל ייקח הרבה זמן עד שזה יכנס וגם אז עוד יעתרו על כך לבג"ץ ולכן בינתיים אין למה לצפות עד שזה לא קורה ובשלושה חודשים הקרובים עבר חוק בממשלת החירום לא לקדם שום חוק מלבד חוקי ביטחון שקשורים ללחימה בעזה כך שבוודאי שאין למה לצפות אפשר להירשם לניולז של אגודת ישראל שולחים תוכן מועיל ופרקטי אחת לחודש בערך
בתכל'ס מה נסגר עם זה? אפשר להאריך את החופשי שנתי או לא?טוב, לא יודעת, ככה אמרו לי.
והעמדות פתוחות- אני היום הייתי
לא.בתכל'ס מה נסגר עם זה? אפשר להאריך את החופשי שנתי או לא?
סתם שאלה. אם נאבד הרב קו. איך משחזרים את החוזה של החופשי שנתי?האריכו את הסטודנט
לא את החופשי שנתי!
מה ההגיון שתסע עכשיו חודשיים חינם
מה הבעיה? כמו שמשחזרים נוער, משחזרים סטודנט.סתם שאלה. אם נאבד הרב קו. איך משחזרים את החוזה של החופשי שנתי?
לכאורה, אי אפשר לשחזר את זה.סתם שאלה. אם נאבד הרב קו. איך משחזרים את החוזה של החופשי שנתי?
השאלה אם צריך בשחזור דווקא כרטיס סטודנט, או שמספיק גם אישור תשלום?מה הבעיה? כמו שמשחזרים נוער, משחזרים סטודנט.
בדר"כ ירצו לראות שוב את האישורים.
כן, צריך.השאלה אם צריך בשחזור דווקא כרטיס סטודנט, או שמספיק גם אישור תשלום?
למה לא?לכאורה, אי אפשר לשחזר את זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: