תח"צ הארכת פרופיל סטודנט ברב קו - האומנם?

shani123

משתמש מקצוען
אנחנו בררנו את זה ואמרו לנו כך: מי שיש לו סטודנט גם השנה, אז החופשי שנתי מתארך לו בעד חודשיים.
זה לא נכון. בדקנו במציאות.
היה חופשי שנתי בשנה שעברה, הארכנו עם ההטבה וזה רק נתן פרופיל סטודנט עם הנחה על ערך צבור. לא האריך את החופשי שנתי...

אין שמות מקוריים...

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
זה לא נכון. בדקנו במציאות.
היה חופשי שנתי בשנה שעברה, הארכנו עם ההטבה וזה רק נתן פרופיל סטודנט עם הנחה על ערך צבור. לא האריך את החופשי שנתי...
יש לך סטודנט גם בשנת תשפ"ד? כי אם כן, זה אמור להאריך לכם. לכו למקום שמנפיקים רב קו ותסדרו שם.
אם אין לכם השנה אז זה לא מאריך חופשי שנתי

shani123

משתמש מקצוען
יש לך סטודנט גם בשנת תשפ"ד? כי אם כן, זה אמור להאריך לכם. לכו למקום שמנפיקים רב קו ותסדרו שם.
אם אין לכם השנה אז זה לא מאריך חופשי שנתי
יש סטודנט לתשפ"ד.
היה סטודנט בתשפ"ג + חופשי שנתי
ההטבה לא האריכה את החופשי, אלא רק את פרופיל הסטודנט. הנסיעות ירדו מהערך צבור.
עדות ונסיון זה אמין יותר מנציגה טלפונית שאין לה מושג.

עמדות על הקו סגורות עקב המצב הבטחוני.

(נ.ב. לא מדובר עלי באופן אישי, אלא על כרטיס של מישהי אחרת)

אין שמות מקוריים...

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יש סטודנט לתשפ"ד.
היה סטודנט בתשפ"ג + חופשי שנתי
ההטבה לא האריכה את החופשי, אלא רק את פרופיל הסטודנט. הנסיעות ירדו מהערך צבור.
עדות ונסיון זה אמין יותר מנציגה טלפונית שאין לה מושג.

עמדות על הקו סגורות עקב המצב הבטחוני.

(נ.ב. לא מדובר עלי באופן אישי, אלא על כרטיס של מישהי אחרת)
טוב, לא יודעת, ככה אמרו לי.
והעמדות פתוחות- אני היום הייתי

קובי ויעלי כהן

משתמש רשום
למה לשנות מנכה לסטודנט?
נכה גם זכאי ל50%, וזה הרבה יותר משתלם כי הוא יכול לעשות חודשי ואז בחלק חודשים לא.
וסטודנט זכאי ל50% רק אם הוא עושה לכל השנה למרות שחלק הוא לא נוסע.
אני נוסע כל השנה יום יום מעיר לעיר ומשכונה לשכונה ואני חייב חופשי שנתי האם יש לך מושג איפה אני נרשם בשביל לקבל אישור סטודנט את אשתי רשמתי באיזה בית ספר שרשם פרסומת במייל וב250 שקלים רשמתי אותה ונכנס לתוקף בית ספר סמינר באר משהוא כזה בכל אופן אני לא יכול כיוון שאני גבר יש לך מקום לגברים שאני יוכל להירשם עם הרב קו אני יעשה בקשה לרב רב קו חדש ויעדכן פגום ויבקש מיוחד סטודנט פלוס נכה ראיתי שיש אפשרות כזו אבל אני לא מוצא מקום להירשם שם לקבלת אישור סטודנט האם ידוע לך על מקום כזה

אבי ברגר

משתמש צעיר
לפי מה שהבנתי מאגודת ישראל ייקח הרבה זמן עד שזה יכנס וגם אז עוד יעתרו על כך לבג"ץ ולכן בינתיים אין למה לצפות עד שזה לא קורה ובשלושה חודשים הקרובים עבר חוק בממשלת החירום לא לקדם שום חוק מלבד חוקי ביטחון שקשורים ללחימה בעזה כך שבוודאי שאין למה לצפות אפשר להירשם לניולז של אגודת ישראל שולחים תוכן מועיל ופרקטי אחת לחודש בערך
איך נרשמים?

A052

משתמש סופר מקצוען
א"א להאריך חופשי שנתי,
אפשר לחדש אותו עד ל10/24 בעלות מלאה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה