שפרה אריקסוןShifraE
משתמש פעיל
איך אפשר לדעת על נסיעות בעבר,מאן היה חופשי ובכל מקרה ירד מהערך צבור?כנראה שזה קרה לך עוד כמה פעמים ופשוט לא שמת לב, זו גם העילה לתי''צ
איך פונים לתביעה ייצוגית?
איך אפשר לדעת על נסיעות בעבר,מאן היה חופשי ובכל מקרה ירד מהערך צבור?כנראה שזה קרה לך עוד כמה פעמים ופשוט לא שמת לב, זו גם העילה לתי''צ
כי ההנחה היא רק על הטענת ערך צבוראבל מחיר החופשי שמופיע לי, הוא במחיר רגיל, לא בהוזלה בכלל.
בעיקרון אפשר להוציא ממרכזי השירות ''על-הקו'' פירוט של התיקופים ברב קו, צריך מספיק עצבים כדי לעבור על הכל...איך אפשר לדעת על נסיעות בעבר,מאן היה חופשי ובכל מקרה ירד מהערך צבור?
איך פונים לתביעה ייצוגית?
מה הסכום שקיבלת בנטו מהתביעה ייצוגית ?בעיקרון אפשר להוציא ממרכזי השירות ''על-הקו'' פירוט של התיקופים ברב קו, צריך מספיק עצבים כדי לעבור על הכל...
לגבי השאלה השניה, צריך לדבר עם עו''ד
אם מטעינים חופשי חודשי, ההנחה חלה?כי ההנחה היא רק על הטענת ערך צבור
לא הבנתי את השאלה.אם מטעינים חופשי חודשי, ההנחה חלה?
שנתי?
אין מה לעשות חופשי שנתי שהתוקף הוא עד 14.12?לא הבנתי את השאלה.
הנחה בפרופיל סטודנט היא רק על הטענת ערך צבור.
33% עם פרופיל סטודנט רגיל.
ו50% עם פרופיל סטודנט מורחב. [פרופיל מורחב כרוך בהעטנת חופשי סמסטריאלי או חופשי שנתי כאשר יש פרופיל סטודנט רגיל.]
כבר אי אפשר לעשות השנה חופשי שנתי בפרופיל סטודנט.אין מה לעשות חופשי שנתי שהתוקף הוא עד 14.12?
תודה רבה על העזרה הרבה!!!כבר אי אפשר לעשות השנה חופשי שנתי בפרופיל סטודנט.
אפשר רק לעשות ל2024
אני לא תבעתי בייצוגית, בין השאר בגלל שכשקיבלתי את הכסף החתימו אותי על טופס וויתור, אבל שמעתי ממשיהו שכן תבע וקיבל 30000 ש'מה הסכום שקיבלת בנטו מהתביעה ייצוגית ?
היה אפשר, לא עד סוף 2020, אלא עד 10.23מעניין, שנה שעברה היה אפשר, לא?!
כלומר לשנה קלנדרית, אם אני מטעינה עכשיו זה יהיה בתוקף עד 10/24?היה אפשר, לא עד סוף 2020, אלא עד 10.23
זה מה שיש גם עכשיו, חופשי למשך שנה עד 10.24.
אם יש לך סטודנט, כן.כלומר לשנה קלנדרית, אם אני מטעינה עכשיו זה יהיה בתוקף עד 10/24?
אבל הסטודנט שלי נגמר והארכתי אותו עכשיו בגלל המלחמה, כלומר הוא יהיה בתוקף לעוד חודשיים.אם יש לך סטודנט, כן.
בכל תאריך שתטעיני חופשי שנתי במהלך השנה, זה יהיה תקף עד 10.24
שימו לב שזה לא נותן חופשי או משהו.בלת"ק חלקי,
הארכתי עכשיו לעוד חודשיים פרופיל סטודנט בחינם,
יש מישהו שעלה עם זה לאוטובוס ולא עבד לו?
כדי להטעין חופשי שנתי ל2024 את צריכה גם לעשות פרופיל סטודנט ל2024.אבל הסטודנט שלי נגמר והארכתי אותו עכשיו בגלל המלחמה, כלומר הוא יהיה בתוקף לעוד חודשיים.
אז אם אני מטעינה חופשי שנתי במחיר של סטודנט זה יעבוד
למרות שהתוקף הפרופיל יפוג לפני תוקף החופשי?
א"א לעלות לאוטובוס עם פרופיל סטודנט בלי לשלם, אם לזו הכוונההארכתי עכשיו לעוד חודשיים פרופיל סטודנט בחינם,
יש מישהו שעלה עם זה לאוטובוס ולא עבד לו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: