נכוןזה עוד שנה...
ההארכה היא רק ל2023נכון
אני שואלת אם כבר קניתי אז הפרופיל מסתיים ב 14.10.2024
ואם אני לא קונה כעת אז הפרופיל יהיה עד 14.12.2024
י אם לא מה הרווח?
בסופו של דבר משלמים אותו הדבר לאותו זמן
כולל החופשי או לא?ההארכה היא רק ל2023
פרופיל סטודנט הוא עד לחודש 10.
עכשיו בגלל המלחמה יש אפשרות להאריך את הפרופיל של 2023 עד 14.12
לכאורה לאכולל החופשי או לא?
היה לכם חופשי?לכל המגיבים פה, סיפור מלפני 10 דק',
גם לי וגם לאשתי היה סטודנט בשנה אחרונה, אני הארכתי לשנה נוספת ביום חמישי האחרון,
ולאשתי, לפני שעתיים הארכתי לעוד חודשיים, עלינו לאוטובוס, ולשנינו ירד מהערך צבור.....
אם מישהו יכול להסביר את פשר הדבר או נתקל בדבר כזה או שיכול לומר לי מה לעשות,
אשמח לשמוע!
חידשתי, וכשבדקתי מה יש בכרטיס כתוב חופשי לחודש הקרובלא חידשת פרופיל וזה רושם לך עד 12.2023? כולל חופשי ?
קורה, צרו קשר עם החברה הרלוונטית ויחזירו לכם כסףלכל המגיבים פה, סיפור מלפני 10 דק',
גם לי וגם לאשתי היה סטודנט בשנה אחרונה, אני הארכתי לשנה נוספת ביום חמישי האחרון,
ולאשתי, לפני שעתיים הארכתי לעוד חודשיים, עלינו לאוטובוס, ולשנינו ירד מהערך צבור.....
אם מישהו יכול להסביר את פשר הדבר או נתקל בדבר כזה או שיכול לומר לי מה לעשות,
אשמח לשמוע!
כן, לשנינו, ולשנינו הארכתי, לי בתשלום, ולה בחינם.היה לכם חופשי?
מה הכוונה קורה, חד פעמי? מחר זה לא יהיה?קורה, צרו קשר עם החברה הרלוונטית ויחזירו לכם כסף
איך בחינם? אין לי אופציה כזו.כן, לשנינו, ולשנינו הארכתי, לי בתשלום, ולה בחינם.
הארכה בגלל המלחמה לא בטוח מאריכה את החופשי.כן, לשנינו, ולשנינו הארכתי, לי בתשלום, ולה בחינם.
ועדיין זה לא תשובה עלי.הארכה בגלל המלחמה לא בטוח מאריכה את החופשי.
למה לא?ועדיין זה לא תשובה עלי.
לא ברור, מדי פעם המחשב לא מזהה את החופשי/מעבר, אם יש לך כח לתביעה ייצוגית - לך על זה, קרה לי כבר 3 פעמים, החזירו לי את הכסףמה הכוונה קורה, חד פעמי? מחר זה לא יהיה?
גיסי, גם קרה לו.
אני הארכתי בתשלום! עשיתי חופשי שנתי לשנה הבאה כבר ביום חמישי...למה לא?
ההארכה שנעשתה היום, הייתה רק של הפרופיל.
לכן מובן בהחלט שיירד מהערך צבור, כי החופשי נגמר כבר...
פעם ראשונה שזה קורה גם לי וגם לו.לא ברור, מדי פעם המחשב לא מזהה את החופשי/מעבר, אם יש לך כח לתביעה ייצוגית - לך על זה, קרה לי כבר 3 פעמים, החזירו לי את הכסף
גם גיסך שיצור קשר עם החברה
ותתחילו להסתכל על המסך שלא יורד לכם כסף, כי זה קורה כל הזמן
כנראה שזה קרה לך עוד כמה פעמים ופשוט לא שמת לב, זו גם העילה לתי''צפעם ראשונה שזה קורה גם לי וגם לו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: