לאחים ואחיות, גיסים וגיסות הצעירים
אני זוכרת שבתור ילדה אחותי הנשואה הביאה לי משלוח מנות והתרגשתי ממש!
למה?, פורים זה יום שאצלינו בכול אופן מחלקים לכולםםם וגם לכם הפחות מוכריםוואלה יפה
אני לא הצלחתי להבין מה הקשר שמביאים לנו כשאנחנו לא מכירים
והיה לי מאוד לא נעים
גביע מכסף+ חריטהיש למישהוא רעיון למשלוח לראש כולל חשוב? חוץ מספרים כמובן
אף אחד לא אמר שמשלוח מנות צריך להיות עם סוכר...אין לזה סוף...
אני אישית מסתבכת עם המינימום שיש (מרות,גננות,רב'ה,שכנות ומכרות)
אל תוסיפו עוד מחויבויות... בפרט שהכל התייקר פה ...וכל הסוכר הזה לא מוסיף טוב לאף אחד
להיט השנה....יש למישהוא רעיון למשלוח לראש כולל חשוב? חוץ מספרים כמובן
לא מחויבות, אבל לחשוב על עוד מישהו שאולי אין לו כ"כ מי שיביא לו משלוחי מנות, ולהכין עוד אחד בשבילו.אין לזה סוף...
אני אישית מסתבכת עם המינימום שיש (מרות,גננות,רב'ה,שכנות ומכרות)
אל תוסיפו עוד מחויבויות... בפרט שהכל התייקר פה ...וכל הסוכר הזה לא מוסיף טוב לאף אחד
עם הילדים בבית כדי לחסוך אכילת מתוקים בלי סוף ואת הענין של הילד הזה מקבל 10 משלוחי מנות מחברים ויוצא עם שקית אשפה מלאת ממתקים והשני מקבל אחד ויוצא עם שקית דלוחה ועיניים מקנאות, מאד נכון לתת כמות של ממתקים מסוימת שווה לכולם שמספיקה לדוגמא לשלוש משלוח מנות, וכל ילד שמקבל מחליף מחזיר מתוך המלאי שלו, כך שכשנגמר לילדים המלאי מתחילים להחליף ממה שקבלו...ואל תישכחו שכל ילד בבית צריך להכין לכמה חברים ושכנים...זה לא ניגמר
לגמרי, אני מביאה לאחיות שלי הקטנות וזה ממש כיף ותורם, ותמיד תמיד הכי חשוב קודם כל לביתלמוכרים במכולת
ולפני כמה שנים גיליתי עוד כמה מתוקים שגם להם מגיע פעם בשנה---
הילדים שלי!!!
מאז אני משקיעה הכי במשלוחי מנות שלהם
שיהיו שווים, יפים, מלאים בכל טוב (גם בדברים שאני לא מרשה כל השנה) וכמובן- הפתק המיוחד לכל אחד.
מומלץ מאוד!
אפשר סידור פירות מכובד +מתנה ... או סידור פירות על כלי הגשה מיוחד....הכוונה למשלוח קבוצתי מכלל האברכים משהוא מכובד סביב ה 500 - 600 ש"ח מ 40 + אברכים
לנשות הגבאים בבית הכנסת (הגבאים עצמם בד"כ פחות מתעניינים, אבל נשותיהם הם אלו שנמצאות לבד בבית בערבי שבתות וחגים כמריצים אותו לטפל ב...... וב....)
אני שברתי ת'ראש תקופה ארוכה מה אפשר לתת לראש ישיבה מתנה (בלי קשר לפורים).יש למישהוא רעיון למשלוח לראש כולל חשוב? חוץ מספרים כמובן
מה הביאה?לאחים ואחיות, גיסים וגיסות הצעירים
בתור בת של גבאי שתורם הצון מזמנו האישי לא על חשבון הסדרים למען הקהילהוואו כל מילה
מכירה כמה נשים כאלה
ובאמת זה לא קל
למה חושבת ככה? למה?הגבאים עצמם בד"כ פחות מתעניינים
לא ממש זוכרת מה היה שם...מה הביאה?
יש לך רעיון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: