המבשלת של המעון,
מישהו זוכר אותה? מכינה יום יום אוכל לקטנטנים שלנו...
מגיע לה בהחלט
מישהו זוכר אותה? מכינה יום יום אוכל לקטנטנים שלנו...
מגיע לה בהחלט
אין פה שום חטא וזה לא נרשם, דבר ראשון.לא מצליח להבין מאיפה נובעת הזלזול באנשים שכל "חטאם" הוא לעזור לכם לדאוג לניקיון הבניין ואחזקתו
באיזה אזור בבני ברק את גרה? אשמח ל-5מחר אזמין בעז"ה (כבר גמר את עבודתו להיום...)
מיד כשיגיע אעדכן....
אני לא מבין מאיפה הוציאו ממה שכתבתי צליל של זלזול...לא מצליח להבין מאיפה נובעת הזלזול באנשים שכל "חטאם" הוא לעזור לכם לדאוג לניקיון הבניין ואחזקתו
לא הרגשתם שמה הקשר שהביאו לכם ושאתם בכלל לא מכירים?אנחנו בתור שכנים חדשים...מאד שמחנו שזכרו אותנו עוד ביקושי שעשינו הכירות
דבר ראשון אני לא פתחתי את הדלת....(שעה שכבר לא הייתי בקו...)לא הרגשתם שמה הקשר שהביאו לכם ושאתם בכלל לא מכירים?
וואלה יפהדבר ראשון אני לא פתחתי את הדלת....(שעה שכבר לא הייתי בקו...)
אבל לא, נראה לי היה מאד נחמד שחשבו עלינו...
וזה גם הזמן וזה היעוד להרבות באהבת חינם ואיש לרעהו...
ונראה לי גם שביום כזה מפרגנים בלארג'יות ולא עושים חשבון מה יגידו מה יחשבו....
בקיצור, איך מקדמים את זה תכלס?אין לי שום בעיה להזמין לכם
הסוכן לא עושה הזמנות פרטיות, אני מזמינה אצלו הרבה דברים אחרים......
א איפה בספרי החסידותמספרי חסידות: *"אין ילד רע, יש ילד שרע לו...".*
אני יודעת על כולל שמביא לראש כולל כל שנה מיניאטורות כסף לאוסף שלו עם יין משובח ומגש פירות מעוצב.יש למישהוא רעיון למשלוח לראש כולל חשוב? חוץ מספרים כמובן
אולי עיצוב פרות מפואר למרכז השולחן.יש למישהוא רעיון למשלוח לראש כולל חשוב? חוץ מספרים כמובן
אם לצאת ידי חובה אז בקבוק יין יוקרתי יותר, ואיזה מאפה.יש למישהוא רעיון למשלוח לראש כולל חשוב? חוץ מספרים כמובן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: