האם תוכנת פורמט פקטורי כורה משאבי עיבוד מהמחשב?

רבותי.
לא קראתי ממש את כל השרשור, אבל מרגיש צורך לומר משהו.
בתוכנות שלנו שמסתכמות בעשרות אם לא מאות, כולם או כמעט כולן מזוהות כוירוס בחלק מהאנטיוירוסים, אע"פ שכמעט אחד מהן אין בו שום חומר שנחשב וירוס לפי שום קטגוריה או עמדה או כלל/חוק.
ומאידך, העברתי וירוסים אמיתיים שעדתי קשה מאד לבנות אותן, וירוס וירוס על כל המשתמע, ושלחנו אותו להתקנה במקומות שהיה צריך ומותר, ואין פוצה פה ומצפצף מצד האנטיוירוס האחרים.
בקיצור - אין שום הבדל בין זה לזה.
מזה ומעוד כמה סטטיסטיקות, הגעתי למסקנה ישנה כבר, ובינתים כל הזמן אני רואה שוב את אותו הדבר וזה פשוט לי, שכל נושאי האנטיוירוסים זה בעיקר ביזנעס, משלמים כסף איפשהו ומבצעים סריקה באתרים ומקבלים אישורים.
פשוט הפורצים הם פיראטים, אז הם אין להם ענין לטרוח לעשות אישורים, אבל זה אפשרי לכאורה.
אני מכיר מישהו שבעבר בניתי איתו כמה תוכנות, שעשה פעם וירוס טוב טוב, והריץ על זה אישור וזה נהיה מאושר לכל האנטיוירוסים...

כמובן שזה עובד גם על דיווחים וסטטיסטיקות מציאותיות, אחרי הכל די קל ברמה מסוימת לאסוף מידע אודות וירוסים, ובעיקר המצליחניים, כי כאשר יש מודעות יש דיווחים ויש סטטיסטיקות, אבל אני מדבר על הדברים הקטנים שלא משבשים ממש, אלא דברים כמו אסיפת מידע ועוד, שרוב האנושות לא שמים לב לזה, וממילא אין דיווחים אין סטטיסטיקות, ואישורים - יש!

לגוף הענין, פורמט פקטורי מתפארים בלא להם כפי שהזכירו כאן, דהיינו שהם משתמשים בקוד פתוח שהם לא עבדו עליו, וזה אמת לאמיתה שהם דוחפים התקנות הרסניות בהתקנה שלהם, בדקתי בעצמי את זה וזה נכון במאת האחוזים, אמנם לא באופן גורף, אבל זה עלול לקרות חלילה מידי פעם, לא התברר לי עדין איך מתגברים על זה, ולכן אני מתקין בינתים רק את של ירון שאני סומך עליו בדרך כלל, ומשם אני לא מעדכן אוטומטית בינתים.

נערך לאחרונה ב:
@תוספי עימוד לוורד דבר ראשון תודה על הרחבת הדברים, דבר שני אשמח לדעת אם לדעתך לקחת גירסה ישנה של פורמט פקטורי זה לא סיכון בכלל או לא?
כמובן שזה אותו סיכון אם לא יותר בגלל העדכונים.
מה שפחות להתעסק עם הרשעים הללו.
אבל למה שלא תקח את של ירון? נראה לי שזה מעודכן.
אני לא יודע אם ירון עשה שם משהו מיוחד, אבל בינתים עובד, ומן הסתם הוא נזהר שלא יצעקו עליו, ואל תלחץ על שום עדכון או משהו, אלא 'כאן נמצא כאן היה'.

אם תשיג את הדומיין של בעדכון, אתה יכול להוסיף אותו להוסט ודי, כמו הרבה פורצים, ואולי ירון עשה את זה, לא נראה לי בכלל, אבל אולי, בכל אופן זאת תהיה לכה"פ הצעה ממקומה, לשוכן במקומו, ירון או מי שזה לא יהיה.

נערך לאחרונה ב:

שביעית

משתמש סופר מקצוען
כמובן שזה אותו סיכון אם לא יותר בגלל העדכונים.
מה שפחות להתעסק עם הרשעים הללו.
אבל למה שלא תקח את של ירון? נראה לי שזה מעודכן.
אני לא יודע אם ירון עשה שם משהו מיוחד, אבל בינתים עובד, ומן הסתם הוא נזהר שלא יצעקו עליו, ואל תלחץ על שום עדכון או משהו, אלא 'כאן נמצא כאן היה'.

אם תשיג את הדומיין של בעדכון, אתה יכול להוסיף אותו להוסט ודי, כמו הרבה פורצים, ואולי ירון עשה את זה, לא נראה לי בכלל, אבל אולי, בכל אופן זאת תהיה לכה"פ הצעה ממקומה, לשוכן במקומו, ירון או מי שזה לא יהיה.

סליחה על ההקפצה-
מי זה ירון ואיך מגיעים לתוכנה שלו?

אל תאשר משום סיבה, פורמט פקטורי היא תוכנה מעולה ואיכותית להמרה, אבל לצערינו דוחפת תוכנות נוספות ודרישות לשיתוף משאבים, לכן מומלץ להשתמש בגירסאות repack שעברו טיפול והעיפו את החלקים הבעייתים. מצ"ב (נא לחבר את חלקי הקישור)
גירסה ניידת https://drive.google.com/uc?id=1LrmH7Wns0YHG8ji OiHGRutudFK84GOjp&export=download
גירסה רגילה + ניידת https://drive.google.com/uc?id=1A1Io7xyHyljcLA4ItM wrWf9pHV6l7Zsh&export=download

התוכנות פה בטוחות להתקנה ושימוש?

סליחה על ההקפצה-
מי זה ירון ואיך מגיעים לתוכנה שלו?

התוכנות פה בטוחות להתקנה ושימוש?
ירון תחפשו במתמחים טופ.

אין לבטוח על פורום ציבורי אף פעם בעולם!! צריך להכיר את המפיץ לכל הפחות וגם אז הוא יכול לטעות אם הוא עוסק בעצמו עם דברים מפוקפקים, אישית נתקלתי בכאלה שבאו עם מחשב שחטף כויות מפורומים מפורסמים...

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
תודה!

מצאתי, נכנסתי לקבוצת הטלגרם, הורדתי, נמחק באותו רגע ע''י האנטי וירוס עוד לפני ההתקנה...
למה? זה גם בעייתי שם? :(
יש אנשים שדיווחו על ווירוסים בתוכנות שהורידו משם

השארפער

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לקחת סיכון למרות ש-

?
עקרונית לא אמורה להיות בעייה בירון
כמובן שאינני לוקח אחריות על כלום, אבל לדעתי תכבו את האנטיוירוס בהורדה ובהתקנה, ואח"כ תפעילו ותריצו סריקה, אם יש וירוס אמיתי, הוא אמור לזהות אותו גם לאחר ההתקנה, אם זו רק הפריצה הוא לא יזהה כל בעייה.
לכאורה.
אבל שוב, אני לא באמת מבין בזה ולא באמת יש מה לסמוך עליי, אבל כך אני הייתי עושה כנראה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  1  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה