אני עובד עם התוכנה הזאת הרבה זמן אין לך מה לדאוג, האנטיוירוס מזהה כמעט כל תוכנה פרוצה כוירוס
והיא מהווה תחליף טוב לפורמט פקטורי?
נהניתי מאוד מFF עד שהתקנתי אנטי וירוס שמחק אותה
אני עובד עם התוכנה הזאת הרבה זמן אין לך מה לדאוג, האנטיוירוס מזהה כמעט כל תוכנה פרוצה כוירוס
נסה ותראה.והיא מהווה תחליף טוב לפורמט פקטורי?
וזה כי רבות, אם לא רוב התוכנות הפרוצות מכילות בתוכם וירוסיםאני עובד עם התוכנה הזאת הרבה זמן אין לך מה לדאוג, האנטיוירוס מזהה כמעט כל תוכנה פרוצה כוירוס
שטויות והבלים יש לי אנטיוירוס שלי ESET והכל עובד מעולהרוב התוכנות הפרוצות מכילות בתוכם וירוסים
מה קשור זה שיש לך אנטיוירוס אם אתה לא נותן לו לעשות את העבודה שלו ומחריג ממנו כל תוכנה שהוא מזהה כפרוצהיש לי אנטיוירוס שלי ESET והכל עובד מעולה
אתה יודע איך לחקור וירוס ? נראה שלא אלא אם כן לא הורדת תוכנות מהאינטרנט כבר 20 שנהויותר מזה אני יכול לומר לך בוודאות שמעולם (יותר מעשרים שנה) לא ניתקלתי בוירוס
בעוונות הרבים הייתי כותב וירוסים כשהייתי ילד, מכיר ויודע מזה וירוסים.אתה יודע איך לחקור וירוס ? נראה שלא אלא אם כן לא הורדת תוכנות מהאינטרנט כבר 20 שנה
הכל יכול להיות, ובתאוריה אתה צודק!מי אמר לך שהמחשבים שלהם הם לא בוטנטים
חוץ מיזה אתה יכול לנסות בעצמך, נסה להתקין תוכנה פרוצה איזה שתרצה, השהה את האנטיוירוס ל10 דקות ואחר כך אחרי שהתוכנה הפרוצה מותקנת במחשב חזור והפעל את האנטיוירוס ותעשה סריקה, ותראה שהאנטיוירוס לא יזהה שום וירוס, ואני אומר לך מנסיון!תגיד אתה רציני ?
גם לזה יש לי תוכנה שבודקת ומעולם לא מצאתי...וירוסים היום כבר לא מאבחנים רק על פי מי שלוקח משאבים אלא על פי עוד הרבה מאוד פרמטרים - מי עולה באתחול, למי יש הרשאות גבוהות, מי מפעיל אילו סרוויסים ומי מתקשר עם שרת חשוד
תתקין פורמט פקטורי ותהיה מבסוט עד השמיים, מיליוני אנשים בכל העולם עובדים איתה והכל בסדר, צא מכל מיני דמיונות של וירוסים וכו'שמח לדעת לגבי פורמט פקטורי ספציפית
אבל למה באמת ESET התחיל למחוק אותה באגרסיביות אפילו שהיא לא פרוצה?תתקין פורמט פקטורי ותהיה מבסוט עד השמיים, מיליוני אנשים בכל העולם עובדים איתה והכל בסדר, צא מכל מיני דמיונות של וירוסים וכו'
ומי אמר לך שההתקנה לא יצרה hook ב dll קיים ? או סתם פתחה פורט כלשהו ? או שהתוכנה עצמה אמורה לתקשר עם השרת התוקף (פעולה לגיטימית לגמרי - גם הדפדפן עושה את זה...)חוץ מיזה אתה יכול לנסות בעצמך, נסה להתקין תוכנה פרוצה איזה שתרצה, השהה את האנטיוירוס ל10 דקות ואחר כך אחרי שהתוכנה הפרוצה מותקנת במחשב חזור והפעל את האנטיוירוס ותעשה סריקה, ותראה שהאנטיוירוס לא יזהה שום וירוס, ואני אומר לך מנסיון!
התמונות לא ממש קשורות או מוכיחות משהוגם לזה יש לי תוכנה שבודקת ומעולם לא מצאתי...
שים לב ש eset (בכל אופן בעבר) לא כותב שהתוכנה זדונית אלא תוכנה לא רצויה - הבדל שמיים וארץאבל למה באמת ESET התחיל למחוק אותה באגרסיביות אפילו שהיא לא פרוצה?
דהיינו גם לדעתך אפשר להתקין פורמט פקטורי ברגוע? או שיש סיבה לחשוש?שים לב ש eset (בכל אופן בעבר) לא כותב שהתוכנה זדונית אלא תוכנה לא רצויה - הבדל שמיים וארץ
נו ומה הבעיה לבדוק את זה??ומי אמר לך שההתקנה לא יצרה hook ב dll קיים
איך כתבת רוב התוכנות??!!? רק תביא לי תוכנת מפורסמת אחת שיש בה וירוס, ואני מחכהרוב התוכנות הפרוצות מכילות בתוכם וירוסים
דהיינו גם לדעתך אפשר להתקין פורמט פקטורי ברגוע? או שיש סיבה לחשוש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: