אל תאשר משום סיבה, פורמט פקטורי היא תוכנה מעולה ואיכותית להמרה, אבל לצערינו דוחפת תוכנות נוספות ודרישות לשיתוף משאבים, לכן מומלץ להשתמש בגירסאות repack שעברו טיפול והעיפו את החלקים הבעייתים. מצ"ב (נא לחבר את חלקי הקישור)כשעדכנתי את פורמט פקטורי לגירסה 5.9.0 הופיעה לי ההודעה הבאה:
צפה בקובץ המצורף 1029811
עם אפשרות לבחור אם לאשר או לא.
האם נתקלתם במקרה בו התוכנה גרמה אכן להאטה בפעילות המחשב?
בחרתי מראש שלא לאשר את זה.הם כתובים מפורש שאתה יכול להפסיק את זה בכל עת
תנסה לחפש הגדרה היכן מפסיקים את זה
או אולי לחילופין - מה קורה אם אתה מסיר את התוכנה?
החבר הזה בטוח במה שהוא אומר ?פורמט פקטורי זה וירוס שמאט את המחשב וגם אם מוחקים אותו זה לא עוזר, המחשב נשאר איטי.
חבר האקר אמר לי לא להתקין את זה, ואם צריך דחוף את להתקין על דיסק טכנאי.
נו, מה בסוף?החבר הזה בטוח במה שהוא אומר ?
התוכנה הזאת היא אולי תוכנת ההמרה הכי נפוצה בארץ ומעולם לא שמענו עליה שהיא עושה צרות
את ההמרה היא מבצעת באמצעות מודול ידוע שהוא בקוד פתוח וחלק גדול מהתוכנה עצמה הוא ג"כ בקוד פתוח
כמו כן כשהתוכנה סגורה לא רואים שום תהליך חשוד במנהל המשימות
אולי חבר ה"האקר" שלך פשוט בדק אותה בווירוס טוטאל וראה שהיא מוגדרת כווירוס על ידי חלק קטן מהאלגוריתמים שם אבל אם תבחן לעומק - הסיבה שהתוכנה מזוהה כווירוס זה בגלל שהיא מוגדרת כ adware או סתם unwanted אבל לא בתור ווירוס שיכול באמת להזיק
אבל אם אתה טוען אני יעשה ניסוי - אני ייקח מחשב עם התקנה נקייה ויעשה עליו benchmark ואז אני יתקין את התוכנה ונריץ שוב פעם benchmark ונראה אם יש הבדלים
סליחה שלא עדכנתי, פשוט לא יצא לי להתחבר הרבה זמןנו, מה בסוף
מאיפה היה לך?התקנתי גרסה ישנה כדי שלא יהיו לי בעיות עם האנטי-וירוס
כמה ישנה?התקנתי גרסה ישנה כדי שלא יהיו לי בעיות עם האנטי-וירוס
התוכנה בעברית? אם כן, היכן קישור אליה?יש תוכנה הרבה יותר טובה ומקצועית בשם Wondershare UniConverter 13
ללא כל הבעיות האלה
התוכנה בעברית? אם כן, היכן קישור אליה?
להורדה | תוכנה לעריכת והמרת ומיזוג וידיאו קלה ומקצועית
תוכנה לעריכת והמרת ומיזוג וידיאו - Wondershare UniConverter Ultimate לחץ כאן להורדה ישירה Wondershare UniConverter Ultimate v12.5.1.8 - היא תוכנה להמרת וידאו...mitmachim.top
אני עובד עם התוכנה הזאת הרבה זמן אין לך מה לדאוג, האנטיוירוס מזהה כמעט כל תוכנה פרוצה כוירוססליחה על ההקפצה.
התוכנה הזו אמינה? ללא וירוסים?
הופיעה לי אזהרה מוזרה כשניסיתי להתקין אותה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: