יוסי מחשבים
משתמש סופר מקצוען
אני לא לקחתי. לפני מסירת הדירה עברתי על דוחות בדק בית כדי לראות על מה צריך לשים לב.
@הקרמלין במוסקבה זה תלוי בכם.
האם אתם טיפוסים ששמים לב לפרטים הקטנים.
אני לא לקחתי כי התייעצתי עם קרוב שעוסק בתחום והוא אמר לי 'יש לך עכשיו שנים לבדוק אם כל הצנרת בסדר' (תקופת האחריות).
אמנם יש דברים שהאחריות היתה שנה, אבל בשנה הזאת הספקתי למצא את כל הליקויים שבתחום הזה (דלתות, רצפות, ארונות מטבח, סיוד.
הלכתי ל-2 דירות של קרובי משפחה שלקחו בדק בית, ולהפתעתי מצאתי ליקויים בדלת כניסה, המקום הראשון שאמורים לראות.
ההבדל בין אני ששלא לקחתי לאלה שלקחו היה 1300 ש"ח שהם הוציאו ותו לא.
אף אחד מהרוכשים סביבי לא שמעתי שנעזר בזה יותר מדאי.
זה גם היה תלוי בסגנון האנשים, יש אנשים ששווה להם להוציא על ראש שקט.
(אגב, היה מקרה אצל קרובת משפחה שהבודק מצא ליקויי צנרת שע"פ חוק הקבלן היה צריך לסדר, הקבלן הכחיש וטען שהבודק בודק עם מכשיר תקול, וזהו, בסוף באמת היה רטיבות באותו מקום שעליו הצביע הבדק בית, הקבלן סידר אך טען בתוקף שהבדק בית טעה...)
@הקרמלין במוסקבה זה תלוי בכם.
האם אתם טיפוסים ששמים לב לפרטים הקטנים.
אני לא לקחתי כי התייעצתי עם קרוב שעוסק בתחום והוא אמר לי 'יש לך עכשיו שנים לבדוק אם כל הצנרת בסדר' (תקופת האחריות).
אמנם יש דברים שהאחריות היתה שנה, אבל בשנה הזאת הספקתי למצא את כל הליקויים שבתחום הזה (דלתות, רצפות, ארונות מטבח, סיוד.
הלכתי ל-2 דירות של קרובי משפחה שלקחו בדק בית, ולהפתעתי מצאתי ליקויים בדלת כניסה, המקום הראשון שאמורים לראות.
ההבדל בין אני ששלא לקחתי לאלה שלקחו היה 1300 ש"ח שהם הוציאו ותו לא.
אף אחד מהרוכשים סביבי לא שמעתי שנעזר בזה יותר מדאי.
זה גם היה תלוי בסגנון האנשים, יש אנשים ששווה להם להוציא על ראש שקט.
(אגב, היה מקרה אצל קרובת משפחה שהבודק מצא ליקויי צנרת שע"פ חוק הקבלן היה צריך לסדר, הקבלן הכחיש וטען שהבודק בודק עם מכשיר תקול, וזהו, בסוף באמת היה רטיבות באותו מקום שעליו הצביע הבדק בית, הקבלן סידר אך טען בתוקף שהבדק בית טעה...)
נערך לאחרונה ב: