יענקי חסידי
משתמש רשום
מאוד אשמח לדעת המומחים האם שווה לקנות דירה בסביבות המיליון פלוס מינוס כ65 מ"ר מפוצלת ל2 שמכניסה כ4500??
בקרית אתא מה אתם אומרים?
בקרית אתא מה אתם אומרים?
גם לדעתי.יקר מידי לקרית אתא לפחות ב100K יחסית למחירי השוק
מנסיון מכירות של התקופה האחרונה ממש
הערת אזהרה לא אומר כלום על המצב של הפינוי בינוי!!!!!!!!!!יש לי הצעה לדירה באיזור שהוא בפינוי בינוי, דהיינו זה אצל עורך דין יש כבר הערת אזהרה, אבל במפורש זה יקח עוד כמה שנים טובות
4500 ברוטו או נטו? כולל ארנונה, חשמל ומים תיווך, תיקונים וכו...מפוצלת ל2 שמכניסה כ4500??
אתה לא היחיד.אני סתם איש פשוט שיש לו המון מכרים שסיפרו לו על הנפילות הרווחים שחוו מדירות להשקעה !!!
מאוד אשמח לדעת המומחים האם שווה לקנות דירה בסביבות המיליון פלוס מינוס כ65 מ"ר מפוצלת ל2 שמכניסה כ4500??
אתה צריך לבדוק לבד מה השכירות שם באמתלדבריו זה נטו,
מה הקשר ??. סתם עצה טובה קנה דירה להשקעה במקום שאתה מסוגל לגור בו (מבחינת קהילה, מרחק מהמרכז וכיוצ"ב) אני מכיר המון חברים שקנו דירות להשקעה ולא חשבו ע"ז והתחרטו על כך כל חייהם
אני יסביר, רוב אלו שקונים היום דירה להשקעה הם זוצי"ם שקשה להם לעבור מהמרכז ולכן הם קונים דירה להשקעה,מה הקשר ??
זה הרי להשקעה
מה הכוונה תכון פיננסי?ד. והעיקר,
נכס להשקעה צריך לקנות אחרי אסטרטגיה של תכנון פיננסי,
ולא קודם החלטנו על נכס ואחר כך איך אנחנו קונים.
זה גם יותר נכון וגם יותר קל / ממוקד.
בכל מקרה - המון בהצלחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: