יש לי סכום כסף בצד למשך שנה או שנתיים, שווה לי לשים אותו בתכנית חסכון בבנק או קופת גמל להשקעה?
תודה לעונים.
תודה לעונים.
שווה. במסלולים סולידיים.יש לי סכום כסף בצד למשך שנה או שנתיים, שווה לי לשים אותו בתכנית חסכון בבנק או קופת גמל להשקעה?
תודה לעונים.
לא בעו"ש, בתכנית חסכוןרוב קופות הגמל להשקעה לא מתאימות לטווח השקעה כזה.
אבל יש אופציות אחרות מצוינות מלבד להשאיר בעו"ש.
תודה, ואיך אני בודקת את זה מבחינה הלכתית?דוקא היום יש תוכניות חסכון מצוינות בבנק (לאו דוקא שלכם אפשר להפקיד בכל בנק)
יחסית לעבר...
ולתקופה כל כך קצרה באופן אישי זה מה שאני עושה.
כמובן איני יועצת לך רק משתפת במידע שאני נחשפתי אליו...
כמו מה?רוב קופות הגמל להשקעה לא מתאימות לטווח השקעה כזה.
אבל יש אופציות אחרות מצוינות מלבד להשאיר בעו"ש.
ריבית ממש גבוהה, השאלה אם זה רק ללקוחות הבנק?צפה בקובץ המצורף 1324758
בנק לאומי 5% בשנה
וואו, תודה.השוואת ריביות על פיקדונות
איפה מומלץ לשים את הכסף לתקופה קצרה? איזה בנק נותן ריבית הכי גבוהה על פיקדון? כאן תוכלו לראות איזה בנק נותן ריבית הכי גבוהה על פיקדוןprofitmaker.co.il
א. זה 7% בשנה וחצי, ולא 7% לשנה.וואו, תודה.
7 אחוז תשואה בבנק פועלים???? איך זה יתכן?
זה עדיף מלשים במדד s&p500 ולחכות 20 שנה כדי לקבל 7%
ג.האם הם נותנים את זה לצמיתות את האחוזים האלה(אני מתכוון לבנקים) --או שרק לשנתיים שלש הקרובות?(כי אם זה רק שנתיים שלשא. זה 7% בשנה וחצי, ולא 7% לשנה.
ב. בשוק ההון בהשקעה נכונה לטווח ארוך אז לכאורה המינימום יהיה כ7% לשנה + ריבית דריבית, אבל הגיוני מאד שזה יהיה גם יותר מ7% לשנה.
הם לא נותנים יותר משנתיים שלוש נכון לעכשיוג.האם הם נותנים את זה לצמיתות את האחוזים האלה(אני מתכוון לבנקים) --או שרק לשנתיים שלש הקרובות?(כי אם זה רק שנתיים שלש
אז זה עוד סיבה למה זה פחות עדיף )
נכון מאדג.האם הם נותנים את זה לצמיתות את האחוזים האלה(אני מתכוון לבנקים) --או שרק לשנתיים שלש הקרובות?(כי אם זה רק שנתיים שלש
אז זה עוד סיבה למה זה פחות עדיף )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: