החוקים משתנים לפי אזור גיאוגרפי?כרגע בעיר פתח תקווה ההנחיה השתנתה שאחים של אח שנכנס לבידוד לא יוכלו לצאת במשך 4 ימים ראשונים של הבידוד.
או שזה הגחמות של הדיקטטור שלכם?
החוקים משתנים לפי אזור גיאוגרפי?כרגע בעיר פתח תקווה ההנחיה השתנתה שאחים של אח שנכנס לבידוד לא יוכלו לצאת במשך 4 ימים ראשונים של הבידוד.
חבלהקייטנות ממשיכות עד סופ"ש.
ההחלטה בתום פגישה ארוכה של נתניהו וגנץ ועוד, הקייטנות ממשיכות עד סופ"ש.
ההחלטה לגבי שבוע הבא עוד לא התקבלה,
ביום חמישי ישיבה נוספת בנושא.
יש לך מקור?
אה..
חבל על שבוע הבא שעדיין לא ברוראה..
אין לכם ילדים בגילאי הקייטנות!
יש לי ואני נאלץ לשלוח אותם בחשש והייתי מעדיף שיסגרו לאור מצב התחלואה הכללי ובפרט בעירי ביתר עילית.אה..
אין לכם ילדים בגילאי הקייטנות!
יש הבדל בין יציאה והתמגנותמבוגרת????
66 זה צעירה!!!סליחה!
אמא שלי בגיל הזה,ובשיא כוחה
מפחדת שיהיה סגר ותישאר בבית להשתעמם
ועדין יכולים לצאת ממוגנים היטבבסביבתי- זה מה שהם עושים כדי לשמור על החיים שלהם...
אין חולצה לבנה ואין מתנות בתשעת הימים (או בשבוע שחל בו). ותחילת שנה הבאה - מי יודע מתי זה?רק שלא יודעים למתי להכין את החולצה הלבנה למסיבת סוף שנה...
והמתנות לגננות יחכו? לקנות עכשיו? אולי לקנות ולשמור עד ליום האחרון? לתת בתחילת שנה הבאה, אם וכאשר תהיה?
אז אל תשלח!יש לי ואני נאלץ לשלוח אותם בחשש והייתי מעדיף שיסגרו לאור מצב התחלואה הכללי ובפרט בעירי ביתר עילית.
כשיש לימודים וכו----לם באים והילד/ה רוצה ללכת אז מאוד קשה לעצור את זה.אז אל תשלח!
מי מכריח אותך לשלוח?
ומי שומר אצלכם על הילדים הקטנים בבית? לא עובדים?
אז תדע שיש משפחות שנשארות עוד מפורים בבית ואל שלחו את הילדיםכשיש לימודים וכו----לם באים והילד/ה רוצה ללכת אז מאוד קשה לעצור את זה.
לא רק מה חשוב. יש כאלו שיש להם יכולת לעשות את זה ויש כאלו שלא. זה תלוי באלף נתונים.אז תדע שיש משפחות שנשארות עוד מפורים בבית ואל שלחו את הילדים
למרות הלימודים
השאלה מה חשוב לכל אחד
נכוןלא רק מה חשוב. יש כאלו שיש להם יכולת לעשות את זה ויש כאלו שלא. זה תלוי באלף נתונים.
אף אחד לא מכריח אותך לשלוחיש לי ואני נאלץ לשלוח אותם בחשש והייתי מעדיף שיסגרו לאור מצב התחלואה הכללי ובפרט בעירי ביתר עילית.
בגלל שלך קשה לעצור את זה,כשיש לימודים וכו----לם באים והילד/ה רוצה ללכת אז מאוד קשה לעצור את זה.
אתם תרויחו מזה יותר, כי בידוד שבועיים יותר קשה מלהשאיר ילד בבית. ומי מדבר על הדבקה ח"ו ומי מדבר על מעבר לכך.בגלל שלך קשה לעצור את זה,
מי שאין לו מצב לא לשלוח-אמור לסבול?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: