אני זוכר משנים קודמות שמומלץ לבוא על הבוקר בשעת הפתיחה ואז יחסית ריק בשעתיים שלש הראשונותהתור בירכה לכל דבר בסביבות שעה
היינו המשפחה אתמול הספקנו 3 דברים בשלש שעות
המחירים זולים בהחלט
אני זוכר משנים קודמות שמומלץ לבוא על הבוקר בשעת הפתיחה ואז יחסית ריק בשעתיים שלש הראשונותהתור בירכה לכל דבר בסביבות שעה
היינו המשפחה אתמול הספקנו 3 דברים בשלש שעות
המחירים זולים בהחלט
משמח במיוחד!!!שמעתי ממישהי שטיילה בעכו שהיה ריק.
באיזה שעות הייתם?ירכא = פיצוץ תורים.
משפחה שלי נסעה לשם בחוה"מ, ב"ה היה רגוע.האם מישהו היה שם לאחרונה?
זה גן שמחולק ל-2: חלק 1 זה מתקנים לילדים, מוצל, ובחלק ה-2 חבלי טיפוס ונדנדות (קטן)-לפי הזכור לי לא כ"כ מוצל.נעים להיות שם?
לדרוזים אזרחי מדינת ישראל, ברית דמים עם אזרחיה היהודים.מי ביבי בירכא
לא יודע כמה נפצעו, אי פעם במקום,
ככה שלא הייתי רץ לכתוב "סכנת נפשות", עם 9 סימני קריאה.
אבל כן, במפורש, לא בטיחותי בעליל,
ואם יש לכם אחריות על חניכים או כל דבר אחר שמישהו יכול לבקש ממכם יום אחד תשובות
אז אל תלכו לשם.
בתור משפחה? השקול דעת שלכם רחב יותר.
וכמובן, דו קיום ופרנסת אויבים זה מסתמא הנושא האמוציונאלי פה, אבל בבטיחות, זה על הגבול (לשם השוואה כל אחד שהיה רואה סירה של "אבובים" בכפר ערבי היה חותם שזה סכנת נפשות..., כך שמי שלא מבין בבטיחות שלא יביע דעה, מודה ומתודה, אין לי ידע רחב בבטיחות, מלמעלה יש שם ליקויים בעיקר בזה שאין גדר במרינה)
היינו במיי בייבי בבין הזמנים אחרי פסח, היה פעיל( אם הכוונה לבנג'י שמתהפך בחוץ)מישהו יודע אם הבנג'י בירכא פועל?
קשה לקחת הימור על נהג ערבי שנהנה להפחיד יהודיםעשינו שייט בעכו. הנהגים הם כמובן ערבים, שנהנים להפחיד את היהודים...
לכן הם טסים כמו משוגעים ועושים כאילו הם נתקעים באבנים, בקיצור- פחד אלוקים.
אם הבנים, בחורי ישיבות, אוהבים את הפחד, והמצב הבטחוני מאפשר - תפאדל...
אני עשיתי את זה, אם אין התרעות על פיגועים ורגוע, יש פחות סיכוי... אבל עדיין מפחיד - לא אמרתי שלא.קשה לקחת הימור על נהג ערבי שנהנה להפחיד יהודים
ולא קשור למצב הבטחוני
זה היה ברוח ההודעה, אבל סבבה.נשמע לי קצת מוזר לומר תפאדל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: