למה לתת פרנסה לאוכלוסיה עוינת כל כך ועוד כזו שנהנית להפחיד?אני עשיתי את זה, אם אין התרעות על פיגועים ורגוע, יש פחות סיכוי... אבל עדיין מפחיד - לא אמרתי שלא.
למה לתת פרנסה לאוכלוסיה עוינת כל כך ועוד כזו שנהנית להפחיד?אני עשיתי את זה, אם אין התרעות על פיגועים ורגוע, יש פחות סיכוי... אבל עדיין מפחיד - לא אמרתי שלא.
הבהרה:למה לתת פרנסה לאוכלוסיה עוינת כל כך ועוד כזו שנהנית להפחיד?
רבים מהדרוזים היום לא שונאים ערביםהם כן.
תשמעי קצת על הפלגים שבין השיעים, סונים, עילאווים, והשנאה התהומית שביניהם, עד כדי מלחמות ושמד - וכל שכן הדרוזים, שהדת שלהם שונה מדת האיסלם (יש להם חגים אחרים ודעות אחרות לחלוטין). לא שזה הופך אותם לאוהבים גדולים שלנו - אבל הם כן מכירים בישראל ובריבונות שלה פה, ולא מנופפים כל הזמן ב"זכות השיבה וזריקת היאהוד לים".
ואולי לכן לא מסוכן להסתובב בערים שלהם. (למרות שהאמון שלי בבני ישמעאל כולם לא לגמרי 100%...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: