כלומר אני צריך להשיג קודם כל טקסט מחולק לפי ימיםכמובן
וזו גם הדרך שעובדים עם לוחות שנה...
- לבטל את האפשרות "smart text reflow"
- ליצור תיבות משורשרות במאסטר
- להזרים את הטקסט לתיבה נעולה עם שיפט
עם לדוגמא יש לי 500 עמודים, וטקסט מחולק ל365 ימי השנה, אז איך בדיוק אני אמור לחלק אותו ב-500 עמודים?וזו גם הדרך שעובדים עם לוחות שנה...
זאת אמורה להיות עבודה של הלקוח / של עורך משנה. לא עבודה של מעמד.עם לדוגמא יש לי 500 עמודים, וטקסט מחולק ל365 ימי השנה, אז איך בדיוק אני אמור לחלק אותו ב-500 עמודים?
בספר הזה קיבלתי את כל התפקידים (בתשלום כמובן)זאת אמורה להיות עבודה של הלקוח / של עורך משנה. לא עבודה של מעמד.
אם כך, זו שאלה של עריכה...בספר הזה קיבלתי את כל התפקידים (בתשלום כמובן)
הבעיה שהספר כבר מוכן באינדזיין והלקוח רק עכשיו נזכר להוסיף מחולק לפי ימיםאם כך, זו שאלה של עריכה...
יש תוסף לוורד שנקרא KUTOOLS, יש שם אפשרות של פיצול מסמך לפי מספר תווים/מילים מסוים. אתה צריך לבדוק בוורד כמה מילים יש במסמך, לחלק אותם למספר ימות השנה, ואז להגדיר לו כל כמה מילים לפצל את המסמך. יש גם אפשרות להגדיר שלא יפצל באמצע פסקה.
כשהוא מפצל הוא נותן אפשרות להוסיף שורת כותרת. אתה יכול להוסיף שם: יום 001, יום 002, וכו'. אח"כ צריך לאחד בחזרה את כל הקבצים, ולעשות החלפה של יום + 3 ספרות, ברשימה מסוימת.
אני עדיין לא ברור לגמרי איך לעשות את זה - אבל זה הכיוון.
תייצא לפורמט RTF, כך שישמור על הסגנונות.הבעיה שהספר כבר מוכן באינדזיין והלקוח רק עכשיו נזכר להוסיף מחולק לפי ימים
אין מצב ידידי זה עימוד מחדש הספר מורכב עם תמונות אלמנטים חלונות וכו'תייצא לפורמט RTF, כך שישמור על הסגנונות.
אם אתה עושה תאריך עברי זה 354 ימים בשנה רגילה לא מעוברתעם לדוגמא יש לי 500 עמודים, וטקסט מחולק ל365 ימי השנה
רעיון!יש לי רעיון מוזר שיכול לעזור לך באופן כללי.
תעשה תיבת טקסט בכל צד, לכל גובה הדף. ותשרשר כנ"ל את התאריכים, אבל תשים ביניהם אנטרים בצורה שיצא תאריך בכל 1.3 עמודים...
(צריך בשביל זה לחשב כמות עמודים בספר, לחלק במספר ימות השנה, ואז למדוד ידנית כמה זה יוצא באנטרים.. ובהצלחה רבה ...)
זה באינדזיין איך בדיוק אפשר לייצא?ייצא לפורמט RTF,
אתה יכול קצת להסביר א. מה זה Smart Text Below, איפה זה נמצא ומה זה עושה?כמובן
וזו גם הדרך שעובדים עם לוחות שנה...
אלט - משאיר העכבר טעון אבל לא יזרום טקסט לעמוד הבאב. מה באמת הבדל בין הזרמה עם שיפט, קונטרול, אלט, או חיבורים ביניהם?
נמצא בהעדפות (קונטרול K) מתחת לtypeא. מה זה Smart Text Reflow, איפה זה נמצא ומה זה עושה?
תודה רבה, עשית לי קצת סדר...אלט - משאיר העכבר טעון אבל לא יזרום טקסט לעמוד הבא
שיפט- יזרום טקסט לעמוד הבא וגם יפתח לך עמודים חדשים אם אין לך
שיפט+אלט - יזרום טקסט לעמוד הבא אבל רק אם העמוד קיים. כלומר לא יפתח לך עמודים חדשים
(קונדרול אני חושב לא רלוונטי לזה)
נמצא בהעדפות (קונטרול K) מתחת לtype
וזה זורם את הטקסט שלך ויפתח לך עמודים חדשים בלי שום שיפט. פותחים עמוד 1 טוענים העכבר וזורמים
כמובן לפעמים עדיף זה ולפעמים עדיף זה אבל אכמ"ל
אם מזרימים טקסט כשהאפשרות "הזרמת טקסט חכמה (מחדש)" מופעלת האינדי' מוסיף עמודים לפי צורך החלוקה של הטקסט. דא עקא שבמקרים שיש כבר טקסטים בעמודים שאתה רוצה להוסיף להם טקסט האינדי' מוסיף עמודים חדשים ללא צורך. משא"כ כשמתחילים את ההזרמה ידנית ההזרמה עובדת כמו שצריך (לרוב).אז למה אמרת לבטל את Smart Text Reflow ואז להזרים עם שיפט?
כנ"ל ושם מזרימים עשרות טקסטים.ומה הבעיה בלוחות שנה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: