האם ניתן להתחיל לשלם משכנתא רק אחרי שנה מלקיחתה?

נאר חסידות

משתמש צעיר
אני קונה כרגע דירה ע"מ למכור אותה בתוך שנה - שנה וחצי, ואני צריך להוציא משכנתא (ע"ס 1,000,000 אם זה משנה)
ואני רוצה לשלם כמה שפחות או לא לשלם כלל לכמה שיותר זמן במשך השנה וחצי האלו ואח"כ אני מוכן לשלם תשלומים חודשיים אפי' בריבית גדולה (כי בכל מקרה אני רוצה לשלם הכל בפרעון מוקדם)
יש כזה דבר?
זה דחוף לי אם בבקשה מישהו מוכן לעזור

חד וקולע

משתמש צעיר
חשוב לתכנן את המשכנתא היטב כדי לא להיחשף לעמלת היון.
כמו"כ מומלץ לבדוק כדאיות עקב מס שבח.

מאוד מסקרן מה המטרה לקנות היום ולמכור עוד שנה?.

abc321

משתמש פעיל
יש אפשרות לקחת משכנתא שבהתחלה יהיה גרייס מלא כלומר לא לשלם בכלל וזה בעצם מצטבר כתוספת לקרן,
כמובן כדאי לקבל ע"כ אישור מראש.

ראובן 23

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני קונה כרגע דירה ע"מ למכור אותה בתוך שנה - שנה וחצי, ואני צריך להוציא משכנתא (ע"ס 1,000,000 אם זה משנה)
ואני רוצה לשלם כמה שפחות או לא לשלם כלל לכמה שיותר זמן במשך השנה וחצי האלו ואח"כ אני מוכן לשלם תשלומים חודשיים אפי' בריבית גדולה (כי בכל מקרה אני רוצה לשלם הכל בפרעון מוקדם)
יש כזה דבר?
זה דחוף לי אם בבקשה מישהו מוכן לעזור
בקצב שלך במזרחי יכול להיות פתרון מושלם למקרה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה