את בכלל ערה שכולנו לא נרדמים ממתח?ואפילו טעים
את בכלל ערה שכולנו לא נרדמים ממתח?ואפילו טעים
ממש!!!אולי דיסת ממליגה -פולנטה(מקמח תירס) שחתכת לריבועים וטיגנת או אפית בתנור
מצרפת דוגמה-דומה קצת לא?
טוב, באמת סוג של מאכל אפריקאימתלבטת אם זה מסוג הדברים שכולנו נגלגל עיניים
ונפלוט: "אהההההה.....!!! איך לא חשבנו על זה???"
או שזה מאכל אפריקאי עלום
על איזה כיוון לחשוב? תני כיוון...
בדיוק!אז בסופו של דבר זה כן קרוטונים
אולי תעלי את המתכון מסודר עם הדרכה מפורטת והתמונותתודה רבה לכולם ולכו להכין זה ממש טעים אם מתבלים נכון ואף אחד כולל ילדים לא יחלמו שזה עדשים
דבר שנשמט לי זה הייבוש המאוד חשוב כבר בשלב הראשון
כשמוציאים מהתבנית פיירקס מאוד חשוב לנקז ולהספיג את שאריות המים
אפשר לתת לנוח עם כיסוי של נייר סופג, ככל שיהיה פחות נוזלים נגיע מהר יותר לפריכות ונקצר את זמן האפייה, כמו בתמונה המצורפת
צפה בקובץ המצורף 1434556
לגבי זהאבל מה אפשר להכין מעדשים? זה נמאס להם, מה גם שבמרק זה נהדר אבל מרק כשכל כך חם לא הכי הולך, צריך לחפש פתרונות
חומוס מעדשים אכן רעיון מצויין ששווה לנסותלגבי זה
חייבת להתערב
אני מכינה ממרח חומוס מעדשים בבית
וזה כל כך טעים הילדים כל הזמן רוצים עוד!
עדשים מבושלות מסוננות מהמים
כמה שיני שום
טחינה מוכנה
מלח
ו- תבלין גריל דג (זה עושה את הטעם המיוחד, לא לוותר עליו)
טוחנים בבלנדר
מגישים עם חלה / לחם / פיתה
אחד הילדים שלי אוהב את זה ככה בכפית
בתאבון
ונהניתי מאד מהמתכון היצירתי שהכנת
מעניין לטעום
וואו!!!הפתרון:
זה סוג של אוכל שנולד מתוך צורך או מאין ברירה
יש תזונאית מקצועית אבל יש לה חיסרון גדול, היא יודעת מה הצרכים התזונתיים של האדם המבוגר, איך? תשברו את הראש
החודש היא הזמינה שק של 25 ק"ג עדשים כתומות
זה בריא ומזין אבל מה אפשר להכין מעדשים? זה נמאס להם, מה גם שבמרק זה נהדר אבל מרק כשכל כך חם לא הכי הולך, צריך לחפש פתרונות
לוקחים עדשים שוטפים אותם תחת מים זורמים ומשרים במים למינימום כמה שעות ועד לילה שלם אבל במקרר כי זה עלול להחמיץ
מסננים את המים ושומרים אותם בצד ! העדשים מזמן ההשריה מכפילים את גודלם ++
מכניסים לבלנדר או לעבד מזון וטוחנים טוב שלא יהיה גרגירים אלה משחה חלקה
אם מתקבל עיסה קשה מוסיפים מים ממי הבישול עד שנקבל משחה נוזלית בערך כמו בלילה לבלינצ'ס
מוסיפים תיבול:
מלח,פלפל שחור, כמון, קארי, אפשר אפילו גריל עוף ואבקת מרק בכל טעם שאוהבים
טועמים את הבלילה ומתקנים תיבול אם צריך
בסיר טפלון (זה חשוב) מכניסים את הבלילה ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד ממש כמו פולנטה
לערבב עדיף בכף עץ או מרית פלסטיק, מורידים מהאש כאשר טיפונת מבעבע
מקררים ומעבירים לתבנית פיירקס, משטחים בערך גובה של 3 ס"מ מכסים בניילון נצמד ומעבירים לפחות כמה שעות למקרר
הופכים את התבנית על קרש עבודה וחותכים לקוביות לא גדולות לאורך ולרוחב
בתבנית מרופדת בנייר אפייה מפזרים את הקוביות ואופים בחום נמוך על מצב טורבו
אין זמן מדויק צריך רק שהנוזל יתאדה והצבע יהיה שחום
אפשר להוסיף למרק כמו קרוטונים, אפשר להגיש להם כתוספת למנת עוף עם רוטב מעל
ויש כאלה שהכניסו לכוס פלסטיק ולקחו לחדר לנשנש
לסיכום 2 מרכיבים פשוטים, עדשים כתומות ומים זה הכל.
זה רעיון? מחברות ישנות מוכתמות, ספרי בישול ישנים קצת אינטרנט וטבח שנותן רצפטים של מה מבשלים כל יוםוואו!!!
מאיפה הרעיון??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: