אולי נשמע ממש טוב בשביל שנה שלמה או אפילו שנתיים.בקיצור, אין תגובות, אין אף אחד שסיים קורס מקוצר וכבר עובד בזה מהסיבה הפשוטה... חפרתי בכל מקומות הלימוד ורק עכשיו כל המקומות מסיימים את הקורס הראשון שלהם, אז כל מי שכתב פה שזה לא הגיוני ללמוד את זה במקוצר לא כתב מנסיון אלא מהיגיון.. .. ההיגיון לא תמיד נכון...וכל המתכנתים ששאלתי והראתי להם סילבוס אמרו שזה ממש נשמע טוב... לשיקולכם
ברור שהסילבוס טוב אבל השאלה היא האם אתה תצליח להבין את כל החומר תוך זמן כל כך קצר ולהיות מתכנת מעולה מזה...בקיצור, אין תגובות, אין אף אחד שסיים קורס מקוצר וכבר עובד בזה מהסיבה הפשוטה... חפרתי בכל מקומות הלימוד ורק עכשיו כל המקומות מסיימים את הקורס הראשון שלהם, אז כל מי שכתב פה שזה לא הגיוני ללמוד את זה במקוצר לא כתב מנסיון אלא מהיגיון.. .. ההיגיון לא תמיד נכון...וכל המתכנתים ששאלתי והראתי להם סילבוס אמרו שזה ממש נשמע טוב... לשיקולכם
העניין הוא לפי דעתי, פחות החומר ויותר התעודה.לא חושבת שבשביל להיות מתכנת צריך להיות כלכך גאון
כל בנות הסמינר מציפות את השוק בלי להיות גאוניות גדולות כל כך
אני חושבת שבהחלט צריך ראש טוב ורצון ללמוד ולהתקדם... לא???
כל כך מסובך ללמוד את זה בשנה? תלמידות שדיברתי איתם אמרו לי שבסמינר לומדים גם הרבה תאוריות שלא מעשיות לעבודה בכלל
חחחחחחחחחחחחבכל המקומות שבדקתי נותנים תעודה של מה"ט, בדיוק אותה תעודה שמקבלים בסמינר אחרי שלומדים שנתיים תיכנות
בכל המקומות שבדקתי נותנים תעודה של מה"ט, בדיוק אותה תעודה שמקבלים בסמינר אחרי שלומדים שנתיים תיכנות
רק להסביר קצת, כדי שלא יישמע שאני מפנטזת -חחחחחחחחחחחח
לא יכול להיות
תבדוק שוב
כותבת מידיעה ברורה!!!!!!!!
אז רבותי, איזה מקצוע מכניס יכולה ללמוד אישה נשואה שאין לה אפשרות להתפרנס שנתיים מקופת העיר?...
אז בדקתי וכך----
מקבלים תעודה של מה"ט לFULLSTUCK ולא כמו בסמינר של מתכנת.
אבל זו תעודה קבילה בהחלט
בקיצור, אין תגובות, אין אף אחד שסיים קורס מקוצר וכבר עובד בזה מהסיבה הפשוטה... חפרתי בכל מקומות הלימוד ורק עכשיו כל המקומות מסיימים את הקורס הראשון שלהם, אז כל מי שכתב פה שזה לא הגיוני ללמוד את זה במקוצר לא כתב מנסיון אלא מהיגיון.. .. ההיגיון לא תמיד נכון...וכל המתכנתים ששאלתי והראתי להם סילבוס אמרו שזה ממש נשמע טוב... לשיקולכם
רק להסביר קצת, כדי שלא יישמע שאני מפנטזת -
בשביל לקבל תעודה של מה"ט חייבים לעשות 3 מבחנים חיצוניים - בליניארית, סטטיסטיקה ושפת C (בעבר היה גם אסמבלר)
שהם לחלוטין לא פול סטאק!!!! אף אחד מהם!!!
ולעשות פרויקט גמר בהיקף של 350 שעות ליחיד ו700 שעות לזוג
וזה חוץ מכל הקורסים האחרים הנדרשים.......
כך שלא ייתכן שמקום שמתיימר ללמד פולסטאק ייתן תעודה של מה"ט. זה דמיונות.
או שלא הבנת אותם נכון - או שהם משקרים עליך, וצריך להתרחק מהם מראש!!!
אומרת בזהירות כי אני לא מכירה את התחום מספיק - הכרתי רק 2 נשים נשואות שלמדו קורס QA (רציני , אבל איפשר בשילוב עם עבודה) והצליחו למצוא עבודה אחר כך.
זה אולי פחות זוהר ומכניס מתכנות אבל זה מקצוע המכבד את בעליו ויש בו איך להתקדם למשכורות מעל ה-10 עם השנים.
אבל מה עם מה שטענו כאן שהמקצוע הזה עומד להעלם בגלל הרובוטיזציה?
לא ענו לי כאן על השאלה האם גם בדיקות אוטומציה עומדות להעלם או רק אלו הידניות. זו ההזדמנות לבקש שוב מידע בנושא.
לפי זה, המקצוע היחיד שכדאי ללמוד הוא...אבל מה עם מה שטענו כאן שהמקצוע הזה עומד להעלם בגלל הרובוטיזציה?
לא ענו לי כאן על השאלה האם גם בדיקות אוטומציה עומדות להעלם או רק אלו הידניות. זו ההזדמנות לבקש שוב מידע בנושא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: