ואיך אישה נשואה יכולה להגיע לתעודה כמו שלהם וידע כמו שלהם?א. לא תמיד הם מצליחות
ב. יש להם תעודה מוכרת (מה"ט) לא תואר, אבל משהו ביד
ג. הידע שלהם נרחב מאד, בטח הרבה יותר ממה שנותנים הקורסים עייל
ואיך אישה נשואה יכולה להגיע לתעודה כמו שלהם וידע כמו שלהם?א. לא תמיד הם מצליחות
בכנות:ואיך אישה נשואה יכולה להגיע לתעודה כמו שלהם וידע כמו שלהם?
ד. והן מרויחות שכר מינימום בהתחלה.א. לא תמיד הם מצליחות
הלימודים במכונים הנ"ל יכולים להעשות במקביל לעבודה בבוקר?ד. והן מרויחות שכר מינימום בהתחלה.
@שאלה לכי למכון טל/דעת/מה שבאזור שלך, תשקיעי שנתיים בלימודי תואר ותתחילי במשרת סטודנט במקביל להמשך הלימודים. צפי שכר - 60 לשעה. זו הדרך ה"ארוכה אך קצרה" והכי בטוחה כמו שאומרים.
בעיקרון לא. זה 5 ימים בשבוע 9 שעות ביום. אבל יש מקום חדש שעושה דרך האוניברסיטה הפתוחה ששם נראה לי יותר גמיש.הלימודים במכונים הנ"ל יכולים להעשות במקביל לעבודה בבוקר?
אפשר עוד פרטים על המקום החדש הזה?בעיקרון לא. זה 5 ימים בשבוע 9 שעות ביום. אבל יש מקום חדש שעושה דרך האוניברסיטה הפתוחה ששם נראה לי יותר גמיש.
המנהלת היא זאת שניהלה את מכון "תבונה" מטעם מכון לב עד לפני כמה שנים. נראה לי היא קוראת למקום הזה עכשיו "דעת" אבל אני לא סגורה על זה.אפשר עוד פרטים על המקום החדש הזה?
ואיך אישה נשואה יכולה להגיע לתעודה כמו שלהם וידע כמו שלהם?
מה באמת בדבר לימודי סייבר? איך זה ביחס לתיכנות? יש בזה עבודה? איפה לומדים זאת?נראה לכם שאחרי לימודי סייבר של 3-6 חודשים יש יותר סיכוי למצוא עבודה?
בנוסף על לימודים קודמים?נראה לכם שאחרי לימודי סייבר של 3-6 חודשים יש יותר סיכוי למצוא עבודה?
לא, בלי לימודים קודמים. נטו סייבר.בנוסף על לימודים קודמים?
אותו רעיון.לא, בלי לימודים קודמים. נטו סייבר.
מה זה?מישהו יודע אולי איפה אפשר ללמוד קורס דוטנט - NET. ?
מחפשת משהו טוב ומסיבי...
זה קורס בתיכנות.מה זה?
בעיקרון לא. זה 5 ימים בשבוע 9 שעות ביום. אבל יש מקום חדש שעושה דרך האוניברסיטה הפתוחה ששם נראה לי יותר גמיש.
אפשר עוד פרטים על המקום החדש הזה?
אני חושבת שיש 2 מקומות שוניםהמנהלת היא זאת שניהלה את מכון "תבונה" מטעם מכון לב עד לפני כמה שנים. נראה לי היא קוראת למקום הזה עכשיו "דעת" אבל אני לא סגורה על זה.
יש פה מישהו שמכיר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: