דרוש מידע האם יש פטנט להקטנת פתח צוואר בחולצה? (לא סיכת ביטחון)

ירושלמי במבטא

משתמש פעיל
בנות יקרות!!!!!!! תקנו את הסיליקון הפלאי זה עולה 30 שח ומתאים ל12 חולצות!!!! חובה חובה חובה זה נראה טוב!! עכשיו אנחנו מנסים לפרסם את זה לזיכוי הרבים בע"ה. אני עכשיו מזמינה 2 בלי נדר! תתקשרו עכשיו עכשיו עכשיו ותזמינו או תבררו אם יש קרוב אליכם - המס' של ביילה הצדיקה-0583288768. בהצלחה!!!!!! לכבוד ה' יתברך!
מה המוצר הזה?
איך משתמשים בו?

super tiger

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
ממליצה בחום
אפשר לקנות גם בחנות למוצרי יצירה - חוט סיליקון במגוון עוביים ב8-10 ש"ח
או באליאקספרס עובי 1 מ"מ
ק"ש מנסיון

היופי בחוט סיליקון
שאפשר להקטין את הצוואר הרבה מאוד
מבלי שהכיווצים יראו כשהבגד לבוש
זה נראה מקסים על הגוף
זה חוט דיג לא?

ירושלמי במבטא

משתמש פעיל
אני רוצה לשתף אתכם בנס העצום שקרה לי בעקבות הקפדה על סגירת פתחי צוואר
שמעתי ממישהי שאומרת על הפסוק "כי חיזק בריחי שעריך ברך בניך בקרבך"
ברגע שאת מחזקת את השמירה על "בריחי שעריך" -עצם הבריח בצוואר -אז ה' מברך אותך בבנים זה מאד דיבר אלי ומאז הקפדתי מאד על סגירת פתחי צוואר וב"ה ילדתי בן בריא ושלם ב"ה!!!!!!!!!
משהו קטן שהרגשתי שה' נהנה מזה מיד אחרי הלידה נאבד לי הסיכת הראש ולא היה לי איך לסגור את פתח הצוואר ואף אחד כבר לא היה לידי והצטערתי מאד שבנתיים לא יהיה לי סיכה לסגור את פתח הצוואר ופתאום אני מכופפת את הראש לרצפה ואני רואה על הרצפה זרוק סיכת ראש יש לציין שהסיכה לא היתה שלי כי הסיכה שלי היתה שחורה וזאת הייתה סיכה אפורה גם כעת שאני נזכרת בזה אני מתרגשת מאד!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה