פעילה מאוד. בואי תכנסי!אני רואה שהקבוצה עוד לא פעילה.
נכון? או שזה בעיה אצלי...
פעילה מאוד. בואי תכנסי!אני רואה שהקבוצה עוד לא פעילה.
נכון? או שזה בעיה אצלי...
אז מה ? יש מצב שכאילו לא אישרו אותי כי אני נכנסת לשם וכותוב כך:פעילה מאוד. בואי תכנסי!
גם לי עושה את אותו דבראז מה ? יש מצב שכאילו לא אישרו אותי כי אני נכנסת לשם וכותוב כך:
צפה בקובץ המצורף 1431285
תוך כמה זמן אני מחוברת? כי זה עדיין לא עובד לי
מי שעומדת בקריטריונים נכנסת בד"כ תוך כמה שעות.תוך כמה זמן אני מחוברת? כי זה עדיין לא עובד לי
האם יש אפשרות להצטרף לקבוצה תמיכה קיימת?נכון, לא בכל דבר. לפעמים כן צריך, אבל אני חושבת שזה צריך לבוא מהאדם עצמו. כל אחד מתמודד בדרך שלו.
תודה, אני באמת אפתח אולי אשכול נפרד לבדוק אם יש ביקוש (מאמינה שיש...)דברי עם הנהלת פרוג...
פתחי אשכול לבדוק אם יש ביקוש
חפשי אישה בעלת נסיון שתנהל
בהצלחה
במצב של היום ...נראה שהרבה יתענינו
אם את רוצה תמיכה רגשית מקרן "אלה" הכנסי לאתר שלהם אולי י לך זכות
יש להם נשים דתיות בעלות נסיון תאונות, מלחמה בעיקר אסונות פתאומיים ה"י
והחיר מסובסד מאד
אינני מטפלת אבל סבתא מקשיבה משתתפת בכמה קבוצות תמיכה
אם תרצי להתכתב איתי בינתיים
רוצה שאפתח אשכול - אם זה נושא מבוקש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: