לא עוזרלמה באמת ה"ילדים הגדולים" עם הפרעות הקשב לא נוטלים ריטלין
בעוד לילדינו ממהרים לדחוף אותם יום יום
לא עוזרלמה באמת ה"ילדים הגדולים" עם הפרעות הקשב לא נוטלים ריטלין
כי הגדולים כבר יכולים לבטא את ההרגשות המוזרות שהריטלין עושה להם.למה באמת ה"ילדים הגדולים" עם הפרעות הקשב לא נוטלים ריטלין
שעוזרות למה?אני לוקחת המון את הטיפות של רילקס..-
במינון נכון זה כן עוזר.לא עוזר
גם הילדים יודעים לבטא את זה, אבל הם פחות מסוגלים לעבוד על ההפרעה בכוחות עצמם.כי הגדולים כבר יכולים לבטא את ההרגשות המוזרות שהריטלין עושה להם.
אני רואה שלשניכם יש חגורה של "מוזיקה ונגינה" האם זה קשור או זה קשור לעצה המיתולוגית לקשב וריכוז- לעסוק במוזיקה.....
כי הגדולים כבר יכולים לבטא את ההרגשות המוזרות שהריטלין עושה להם.
בעוד שילדים חסרי ישע מרגישים תופעות לוואי חריפות ואין מי שיעזור להם "כי ככה הנורולוג והמטפל קבעו.....למה באמת ה"ילדים הגדולים" עם הפרעות הקשב לא נוטלים ריטלין
בעוד שילדים חסרי ישע מרגישים תופעות לוואי חריפות ואין מי שיעזור להם "כי ככה הנורולוג והמטפל קבעו.....
למבוגר יש קצת יותר שליטה על הדברים.....
יש לי קליינט עם בעיות קשות של קשב וריכוז,אם תגיע לפתרון אמיתי בלעדי הריטלין אשמח מאוד לשמוע!
אולי מהסיבה הפשוטה שפעם לא היו מביאים ריטלין אלא רק למקרי הקיצון, והיום מביאים גם למקרים הגבוליים.......
לכן המבוגרים למדו להסתדר, והילדים עוד בתהליך.
לכולם יש תופעות לוואי אבל אין הרבה ברירות...נא לא להסחף, אם יש תופעות לוואי חריפות כנראה צריך להחליף סוג כדור
לכולם יש תופעות לוואי אבל אין הרבה ברירות...
טוב זה באמת לא פיתרון לדעתי מה גם שאני לא יודע מה עוד זה משפיע על החיים שלו...יש לי קליינט עם בעיות קשות של קשב וריכוז,
הריטלין עצר לו את היצירתיות, הוא התחיל לעשן קאנביס פעם ביומיים,
ומרוכז יותר ממני
לא עישנתי מעולם [את זה]טוב זה באמת לא פיתרון לדעתי מה גם שאני לא יודע מה עוד זה משפיע על החיים שלו...
נ.ב. אני יודע על הטיפול של צביקה פז (איך אפשר לפספס.....) זה מיועד לילדים.....
גם ריטלין וגם קנאביס, או רק קנאביס?הוא התחיל לעשן קאנביס פעם ביומיים,
תהרגי אותו וזה...גם ריטלין וגם קנאביס, או רק קנאביס?
כאשר התחיל לנהל מחלקה בחברת בניה,גם ריטלין וגם קנאביס, או רק קנאביס?
אז חבל מאוד שהמבוגרים מנסים להסתדר לבד
כי אני מכירה מבוגר שמנסה להסתדר הרבה זמן לבד וללא הצלחה
לא מצליח בשום עבודה כי אין לו זמנים וקביעות, בבנק בלאגן ועוד .....
כנראה מי שסובל מקש"ר גם לא מרוכז ולא עיקבי כדי למצוא לעצמו את הכדור המתאים
רבותיי מי שלא התנסה בזה בבקשה שלא ינסה להיכנס לנעליו של מי שכן.....לכולם יש תופעות לוואי אבל אין הרבה ברירות...
סידנא להורים לילדים עם קשב וריכוז....מה זה? משהו אמיתי?
דווקא התנסיתי, וזאת הסיבה שאני לא המשכתי לקחת,רבותיי מי שלא התנסה בזה בבקשה שלא ינסה להיכנס לנעליו של מי שכן.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: