ולא רואים ביקורות גוגל.וכל הטובים שלא פותחים אינטרנט
וניזונים רק מהעיתון
אוכלים את זה בלי סוכר.
ולא רואים ביקורות גוגל.וכל הטובים שלא פותחים אינטרנט
וניזונים רק מהעיתון
אוכלים את זה בלי סוכר.
כלו' למי שילמו יותר?אין לי שום נגיעות לאף חברה אלא גם אני סברתי כמו שכולם סוברים כאן באשכול,
אבל בפועל, חברה קרובה לקחה חברה מסוימת לא המדובר באשכול ואחותה לקחה באותה תקופה את החברה המדוברת באשכול כאן, שתיהם נשים ולשתיהם אישרו את אותו סכום לצמיתות ההבדל הענק היה בסכום שהיו צריכים לשלם
הבדל של כמעט 20,000 ש"ח לטובת החברה המדוברת כאן, לטובתי אני מבקשת לדעת אם אפשר גם בפרטי ליידע אותי
איפה מחכה לה המוקש.
כי מי שלא עושה את דבריהם - הם עשויים לאיים בכל מיני דרכים: אפליה, קיפוח, הוצאת שם רע או נתינת יד להוצאת שם רע.זה גומר אותי.
למה יתד נותנים יד לסיוט הזה?
אני לא מסוגלת להרים את העיתון ביום שלישי
כשהוא מרוח בדברי ההבל האלה מהחל ועד כלה,
כולל מכתבים למערכת באמצע.
וכל הטובים שלא פותחים אינטרנט
וניזונים רק מהעיתון
אוכלים את זה בלי סוכר.
מוזר מאוד, האחוזים שלוקחים החברות 12.5% לחמש שנים , זה קבוע בחוק, ככה שאין חברה שיכולה לקחת יותר מזה.אין לי שום נגיעות לאף חברה אלא גם אני סברתי כמו שכולם סוברים כאן באשכול,
אבל בפועל, חברה קרובה לקחה חברה מסוימת לא המדובר באשכול ואחותה לקחה באותה תקופה את החברה המדוברת באשכול כאן, שתיהם נשים ולשתיהם אישרו את אותו סכום לצמיתות ההבדל הענק היה בסכום שהיו צריכים לשלם
הבדל של כמעט 20,000 ש"ח לטובת החברה המדוברת כאן, לטובתי אני מבקשת לדעת אם אפשר גם בפרטי ליידע אותי
איפה מחכה לה המוקש.
ועוד יותר מזה- אם נחתם חוזה שמפר את הכללים החוזה בטל ואינו שווה כלום!!!מוזר מאוד, האחוזים שלוקחים החברות 12.5% לחמש שנים , זה קבוע בחוק, ככה שאין חברה שיכולה לקחת יותר מזה.
הם כן עומדים בחוק אבל....ועוד יותר מזה- אם נחתם חוזה שמפר את הכללים החוזה בטל ואינו שווה כלום!!!
אם הבנתי נכון הכוונה שחייבים להגיש איתם גם את התביעה הבאה -דבר שאינו חוקיוגם אם לא, גם בתביעה הבאה הם שם עד חמש שנים)
למה אתה מתכוון בלקחת את הכפפה ליד? להלחם מולם או לפתוח חברה / משרד עו"ד זול יותר?השאלה אם יש מה לעשות ואם יש מישהו שיקח את הכפפה ליד ויתחיל לפעול..
היתה מישהי שניסתה לעשות את זה בפרוג, לפני כמה שניםלידע את הציבור מי הם ושהציבור יחליט
את ממליצה לי למחוק מה שכתבתי?היתה מישהי שניסתה לעשות את זה בפרוג, לפני כמה שנים
הם תבעו אותה לד"ת
והיה נשמע שהיא יצאה מזה בנס והיתה צריכה רק להתנצל האופן פומבי כאן באתר.
אני הייתי מנסה להימנע מלכתוב דברים ברורים כלפי אנשים מסויימים,את ממליצה לי למחוק מה שכתבתי?
יש חוק בנושאאנחנו כרגע בתהליך מול הביטוח לאומי וזה לא הגיוני שמי שלא הצליח לבד מולם (וזה מה שקורה בד"כ) צריך לשלם עשרות אלפי שקלים לחברות של מימוש זכויות, ובד"כ זו האוכלוסייה הכי מוחלשת שיש, האם זה חוקי?
כן. תבקשי למחוק, מהר…שלא תסתבכי.את ממליצה לי למחוק מה שכתבתי?
לא צריך למחוק, מספיק לכתוב ברמזים עבים בלי שם מפורשאת ממליצה לי למחוק מה שכתבתי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: