האם יש דרל לישראלי לעשות שם רישיון?
ואם כן האיך?
ואם כן האיך?
כדאי לדעת:האם יש דרל לישראלי לעשות שם רישיון?
ואם כן האיך?
השאלה אם הוא יכול בכלל לעשות שם?
זה הרבה הרבה יותר זול מהארץ (מנסיון בניו יורק)זה באמת רעיון
לטוס ,לעשות שם רשיון,לבזבז
ובסוף זה עוד ייצא יותר זול מהארץ...
מה אומר?(מאודדד מסובך)
צריך להוציא אישור מגורים בארה"ב , ת.ז או דרכון אמריקאי, וגם לאחמ"כ זה מסובך להמיר פה בארץמה אומר?
להמיר זה רק למי שהיה גר בארה"ב לתקופה של לפחות חצי שנה ברציפותמי שהוא גם אזרח ארה"ב וישראלי שגר בארץ יוכל לנסוע עם רשיון ארה"ב או להמיר
זה רק באופן רישמיכדאי לדעת:
ולגבי המרת הרשיון
- עולה חדש, תייר, תושב ארעי ותושב חוזר (אשר שהה בחו"ל לפחות שנה ברציפות), רשאים לנהוג בארץ עם רישיון נהיגה זר בתוקף, במשך שנה מיום הכניסה לארץ.
- לתושב חוזר יומר רק רישיון זר קבוע שהוצא לפחות 6 חודשים לפני הכניסה לארץ.
והביטוחים בארץ מסתדרים עם זה או שזה לנהוג בלי ביטוח?זה רק באופן רישמי
מעשית רוב תושבי חוץ לא מעדכנים את הרשיון לישראלי לוא רוקה כלום!
יש הרבה אנשים שנהגו גם שלושים שנה בלי רישיוןלא יודע...
גם אחד ה'משיבים' בישיבה שלמדתי היה מסתדר עם זה יופי! הוא אמר לי שהוא כך כבר 8 שנים!
אוי נו... באמת...יש הרבה אנשים שנהגו גם שלושים שנה בלי רישיון
בארה״ב יש 50 מדינות, ולכל מדינה חוקים משלה.אם זה עדיין רלוונטי
עד כמה שידוע לי מהחברים האמריקאים בשביל שישראלי נטו יכול לעשות רשיון בארה"ב הוא צריך לקבל ויזת סטודנט וגם להיות שם שנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: