מוישי כוישי
משתמש פעיל
בקרית גת החסידים בקריות לבד??מלבד חסידויות גור וחב"ד, אין חסידים בערים מעורבות, אלא אם כן מדובר בקריה ייעודית.
להערכתי זה קורה בגלל ההקפדה הגדולה על 'שמירת העיניים' בקרב החסידים.
בקרית גת החסידים בקריות לבד??מלבד חסידויות גור וחב"ד, אין חסידים בערים מעורבות, אלא אם כן מדובר בקריה ייעודית.
התכוונת בדרום כי בצפון יש המון: חיפה, טבריה,צפת כו'מלבד חסידויות גור וחב"ד, אין כמעט חסידים בערים מעורבות, אלא אם כן מדובר בקריה ייעודית.
שעד לפני כמה שנים איש לא חשב אפילו שצריך משטרה בירוחם מרוב "בדואים פושעים"חקרתי ומצאתי פרוטוקול שדנה בענין ירוחם, מעניין לשמוע מהם הכותרות שאתם מוצאים משם, ועד כמה זה רלוונטי להיום.
הר יונה?מלבד חסידויות גור וחב"ד, אין כמעט חסידים בערים מעורבות, אלא אם כן מדובר בקריה ייעודית.
עבדו עליךאתמול שמעתי שני אנשים מירוחם שמתארים שבלילות מסתובבים שם בדואים רעולי פנים וגונבים מכוניות...
עבדו עליך
אין סיפורים כאלה בירוחם כמעט
הרבה פחות מאשר לוד וכל עיר אחרת במרכז
כירוחמים-
אין את התחושה של הדרום הפרוע כמתואר, וכן גנבו לנו רכב .
אבל!! כשגרנו כמה שנים במודיעין עילית - חווינו 2 פריצות לבית. וכאן מתוך 14 שנים ב"ה - פריצה אחת לרכב .
פריצה לבתים אני לא שמעתי שקרה. רכבים כן. ולא בקהילה.
הבדואים הקרובים די עדינים ואפילו פחדנים.
רחוב ההגנה למיטב ידיעתי (יש לי שם קרובי משפחה).באיזה רחובות גרים אנשי הקהילה?
רחוב ההגנהבאיזה רחובות גרים אנשי הקהילה?
חבל על הזמןאני חוזר שוב: כל חסיד שרוצה להקים קהילה במקום, אני איתו ואמצא לו בלי נדר כל מה צריך.
רק גור (גם לחצור)חסידים מפונקים????? תזכיר לי מי הלך לדימונה וערד?
לא ידעתי שגור ליטאים.רק גור (גם לחצור)
חיפה וצפת זה טיפל'ה שונהוקרלין בטבריה ובעלז בחיפה וברסלב בצפת וויזניץ בעפולה "עילית" - כולם ליטאים?
מעלה עמוס - חסידי ביאלהמיצד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: