מידע שימושי האם חדרי מחשבים לא מרויחים מספיק?

מצב
הנושא נעול.

24 קראט

משתמש צעיר
אדרבה,
אולי שימצאו תורמים שיחזיקו את הענף החשוב הזה?
אי אפשר לצפות מאנשים שהשקיעו הון כדי להתפרנס, לממן את החבילות של הלקוחות שלהם.
כמה שהם מבינים את הצורך ומנסים להתחשב,
הם לא יכולים לשרוד...
מסכנים.. אף אחד לא פתח חדר מחשבים בגלל 'ערכים' אלא בשביל פרנסה, וב"ה הם מרוויחים יפה.
מי שלא הולך לו מוזמן לסגור, חבל להפסיד סתם !
רוצה לעזור ליהודים שמתקשים בפרנסה? יש הרבה כאלה ..
אף אחד לא מממן את החבילות של הלוקחות, אלא מי שקונה מממן את עצמו.

פוניבז'-וולף

משתמש פעיל
אותי גם עיצבן שהגבילו את החבילות לזמן,
פניתי אליהם בהודעה שזה סתם ניצול, כיון שאני קונה דקות ורוצה להשתמש איתם מתי שאני רוצה לפעמים בחודש לפעמים בחודש, מה הרעיון לנסות להרויח כסף נוסף על אנשים שמתאמצים לשמור על עצמם, גם ככה הציבור שעושה את זה הוא בדרך כלל לא עשיר גדול.
והתגובה שקבילתי שזה קשור לרו"ח שלהם זידע כל חודש כמה יצא וכו'
אותי זה לא שיכנע..
וכמובן לא שיכנע המחיר לשלם יותר אלא ההפך לצרוך פחות
בכל זיכוי יש הגבלת זמן, מה לא מובן?
קיבלת פעם כרטיס מתנה בלי הגבלת זמן?
החזרת מוצר ללא הגבלה?
איך ידעו המוכרים מתי הם כבר לא בעלי חוב?
אפילו לפלילים יש תוקף [שבע שנים].

כל עוד אינך לקוח שבוי כגון מוסדות לימוד וכדו'
ישנה תחרות עזה בין חדרי המחשבים, אז אין טעם לכעוס רק לעבור לחדר שלא גובה.
ואם כולם גובים כנראה שבכ"ז יש הגיון בדבר.

בעל ניסיון

משתמש פעיל
לא מדויק.
אם אני משלם על מוצר כלשהו - אני אמור להשתמש בו ומקבל התשלום מחויב לספק לי את השירות.
וכמו שכל בעל עסק מתחיל יודע, שכל עסק צריך לפנות לקהל יעד! לא להיות מפוזרים, אלא לדעת מי הולך לבוא לעסק, אילו קהלים וכדומה.
וכן חדרי מחשבים שמיועדים לציבור שלא משתמש במחשבים באופן קבוע - להגביל להם את תוקף החבילות זה פשוט הפוך ממה שקהל היעד צריך, כי אם הם היו משתמשים במחשבים באופן קבוע ותדיר הרבה יותר, אז היה משתלם להם יותר כלכלית לרכוש מחשב לעצמם.
כשבן אדם רוכש חבילת דקות בחדר מחשבים כזה או אחר, ושהשימוש העיקרי שלו במחשב זה לקבל הודעות פעם בתקופה (כמו מחיר למשתכן, עלי אקספרס וכדו', הצעות עבודה, הודעות מהקהילה וכו' וכו'), אז בעצם החבילה שלו יכולה 'להימרח' על פני תקופה די ארוכה, ואפילו ארוכה מאוד. ולפיכך, חדרי המחשבים שמיועדים לאנשים כאלה (אנשים שצריכים מחשבים בתדירות גבוהה בד"כ קונים מחשב לעצמם) צריכים לדעת שזה המחיר - קהל היעד שלהם משתמש בחבילות למשך תקופות ארוכות ולפיכך יש לקחת זאת בחשבון. אם מישהו סובר אחרת - אז לא פחות מטעות בנושא של הבנת קהל היעד.​

כל השרירים תפוסים

משתמש מקצוען
יוצרי ai
לא מדויק.
אם אני משלם על מוצר כלשהו - אני אמור להשתמש בו ומקבל התשלום מחויב לספק לי את השירות.
וכמו שכל בעל עסק מתחיל יודע, שכל עסק צריך לפנות לקהל יעד! לא להיות מפוזרים, אלא לדעת מי הולך לבוא לעסק, אילו קהלים וכדומה.
וכן חדרי מחשבים שמיועדים לציבור שלא משתמש במחשבים באופן קבוע - להגביל להם את תוקף החבילות זה פשוט הפוך ממה שקהל היעד צריך, כי אם הם היו משתמשים במחשבים באופן קבוע ותדיר הרבה יותר, אז היה משתלם להם יותר כלכלית לרכוש מחשב לעצמם.
כשבן אדם רוכש חבילת דקות בחדר מחשבים כזה או אחר, ושהשימוש העיקרי שלו במייל זה זה לקבל הודעות פעם בתקופה (כמו מחיר למשתכן, עלי אקספרס וכדו', הצעות עבודה, הודעות מהקהילה וכו' וכו'), אז בעצם החבילה שלו יכולה 'להימרח' על פני תקופה די ארוכה, ואפילו ארוכה מאוד. ולפיכך, חדרי המחשבים שמיועדים לאנשים כאלה (אנשים שצריכים מחשבים בתדירות גבוהה בד"כ קונים מחשב לעצמם) צריכים לדעת שזה המחיר - קהל היעד שלהם משתמש בחבילות למשך תקופות ארוכות ולפיכך יש לקחת זאת בחשבון.​
או, שבגלל שבעלי חדרי המחשבים יודעים שתכלס רוב המשתמשים אצלם משתמשים יותר במחשב, אז כן כדאי להם להכניס תנאי כזה...🤔🤔

קצרה

משתמש מקצוען
כרגיל בכל האשכולות מסוג זה
ולא משנה מי נותן השירות העכשווי שמאכזב אתכם
ומשנה את טיב השירות / טיב המוצר
אחזור ואומר-

זכותה של כל חנות לשנות את המוצרים שאותה היא מוכרת
כך זכותו של כל נותן שירות
כמו שאסם מעלה מחירים ומקטינה אריזות
סתם כי בא לה להרוויח יותר
זכותו של כל בעל חנות/מכירה/שירות
להחליט סתם כי בא לו - להעלות מחירים/ להגביל תקפים

תלונה יכולה להיות רק אם נעשה עוול צרכני
כמו לשים תוקף סיום לחבילה שנקנתה בעבר כשלא היה תוקף.
(לא היה תוקף בשעת הקניה עצמה)

כל השאר - אין טעם לתלונה ואין בזה עוול.
כל אחד זכותו להחליט כמה הוא רוצה להרוויח.

יש טעם לפרסם כזה דבר רק בכיוון של
בואו נפתח במחאה ולא נכנס למי שמייקר מחירים / לא נקנה מוצרים של אוסם
שישקול שנית האם הייקור הזה היה לו שווה כלכלית
אבל אם אין היתכנות לכזו מחאה ולא ישתפו איתה פעולה
אז מה לעשות הבעלים צודק כשהוא רוצה להרוויח יותר אם הוא יכול

הוא לא חל"צ ולא מלכ"ר
וכמו אוסם ותנובה ואני שמבקשת העלאה מהבוס - הוא רוצה להרוויח יותר.

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
מסכנים.. אף אחד לא פתח חדר מחשבים בגלל 'ערכים' אלא בשביל פרנסה, וב"ה הם מרוויחים יפה.
מי שלא הולך לו מוזמן לסגור, חבל להפסיד סתם !
רוצה לעזור ליהודים שמתקשים בפרנסה? יש הרבה כאלה ..
אף אחד לא מממן את החבילות של הלוקחות, אלא מי שקונה מממן את עצמו.
ייתכן ואף נכון שהוא פתח את זה לצורך פרנסתו.
אבל יש בנושא זה גם אופי רוחני.
וכדאי שמישו ידאג שיוכלו גם להשתמש בזה בזול ובנוחות.

(באותה מידה אני מצפה שהמכשרים הכשרים יהיו טובים כמו חבריהם הלא כשרים)

יאסעלעS

משתמש מקצוען
למה אין לו שכירות? ניקיון? תשלום לספק התקשורת? טיפול במחשבים תקולים? החלפת ריהוט מידי פעם?
לא! אין נקיון, אין כמעט תחזוקת מחשבים שפולטים חום כמו תנור מצות, אין החלפת ריהוט,
כך בהרבה חדרים, ובשאר אני מתקפל! אתם צודקים,
בהצלחה!

חני9

משתמש רשום
צריך שיהיה הכשרים רבים
ואז ברגע שאחד ההכשרים מחליט לפתוח צ'אט - או ש
הכשרים
אחריו או ש
חדרי מחשבים
עוברים אליו או ש
הציבור
הולכים רק אליו

שכויח

משתמש מקצוען
בלת"ק
כפי מה שביררתי ודיברתי עם כמה בעלי חדרים אני רוצה להבהיר דבר
התשלום ל"חותם" בלבד זה 30 ש"ח לעמדה והתמיהה שיש לי עליהם הוא כך
יש היום בכל הארץ בסביבות 200 חדרי מחשבים שברובם עם החתימה של חותם
בכל חדר מחשבים יש בסביבות ה40 עמדות פחות או יותר [כי יש חדרים שיש 20 ויש חדרים של יותר מ80]
אם נעשה חשבון יוצא שחותם בלבד מרוויח יותר מ200,000 ש"ח בחודש ואני יודע שזה אכן כך
על מה ולמה הם לוקחים כ"כ הרבה אפילו אם יעסיקו 10 עובדים [מניח שזה הרבה] וישלמו לכל אחד 10K לחודש [ג"כ הרבה מדי] עדיין ישארו עם 100K בסוף החודש

ועכשיו באו נמשיך
התוכנה של סייפר ג"כ עולה 30 ש"ח לעמדה [נוסיף את החדרי מחשבים שמשתמשים עם סייפר בלי חותם] מרווחים הון עתק
אבל על סייפר אין תמיהה כי הם בסה"כ ביזנעס
הבעיה היא שאין עוד מתחרה שיוכלו לקחת כי חותם דורש רק את סייפר שהוא נותן לחותם את הדרישות שלהם ובכן מכיון שהוא יודע את זה הוא לוקח מחירים בשמיים

למשל אני דיברתי עם אחד שיש לו חדר מחשבים עם יותר מ80 עמדות אז הוא רק מתחיל את החודש עם 5000 ש"ח רק לחתימה והניהול בזאת שהיה לו תוכנה אחרת לפני שחותם וסייפר התחילו את הביזנעס שלהם
וזה לפני השכירות והרשת ותחזוקה וכו' וכו' וכו' אין ספור הוצאות

אז מה אתם רוצים שהבעלים יעשו???
ולכן מסקנתי שאם רוצים שהמחירים ירדו זה מתחיל ב"חותם"

בהצלחה רבה לכולם

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
א. החדרי מחשבים שאני מכיר הרבה יותר צנועים ומדובר באזור ה20 מחשבים ואפילו פחות.

ב. חותם לא מחייבים אף אחד לשים אותם. (כן רבנים שונים מחייבים)

ואין לי באמת מושג כמה עובדים חותם מעסיקים, כמה הם משלמים כמה תוכנות וטכנאים הם צריכים לכל מיני ענינים שהם עוקבים אחריהם ואחריי....

לא קראתי הכל בנושא
אבל הבנתי שהוויכוח עם מחדר מחשבים מרוויח או לא
אז אני מכיר אישי שני בעלים של חדרי מחשבים
הראשון ביחד עם חנות דפוס ומכשירי כתיבה ובערך 40 עמדות והוא אמר לי שהחדר מחשבים מכסה לו את ההפסדים מהחנות...... והוא ברוך השם בעל פרנסה ברווח... ואין לו עוד עסק
השני עם חדר מחשבים לבד עם 15 עמדות ואומר שזה מכניס לו רווח נקי שמתחיל מ10000 בחודש

קצרה

משתמש מקצוען
לא קראתי הכל בנושא
אבל הבנתי שהוויכוח עם מחדר מחשבים מרוויח או לא
אז אני מכיר אישי שני בעלים של חדרי מחשבים
הראשון ביחד עם חנות דפוס ומכשירי כתיבה ובערך 40 עמדות והוא אמר לי שהחדר מחשבים מכסה לו את ההפסדים מהחנות...... והוא ברוך השם בעל פרנסה ברווח... ואין לו עוד עסק
השני עם חדר מחשבים לבד עם 15 עמדות ואומר שזה מכניס לו רווח נקי שמתחיל מ10000 בחודש

לא בתחום ולא מכירה

אבל לא נשמע לי סביר בהתחשב בעלות הנמוכה של החזקת נטסטיק + נטפרי בפינה בבית
ובאופציות הסינון הקיימות שכוללות פיקוחי קהילה / סיסמאות פתיחה שאפשר להעביר ולפתוח לזמן קצוב
ושלל טריקים.
שאנשים שגולשים מספר רב של דקות לחודש - יש בינם כל כך הרבה אידיאליסטים שהולכים לחדרי מחשבים למרות העלות המאמירה.

בכלל אני מניחה שלאחוז ניכר (מעל 50 אחוז) מהחרדים יש גישה לאינטרנט מסונן במקום עבודה / בית
מה שמצמצם משמעותית את קהל היעד הפוטנציאלי.

אז אני מאד אשמח לשמוע שיש כל כך הרבה אידיאליסטים
שמעדיפים חדר מחשבים על פני אותו מוצר במחיר מוזל ובאותן אפשרויות הגבלה - בבית,
עד שחדר מחשבים הוא תרנגולת המטילה ביצי זהב ורווחי עתק
זה יקרב לנו את המשיח...

ייתכן שהחברים שלך מתגוררים באי אילו איזורים עמוסי אידיאליסטים ...

גבריאל פ.

שירותי קופירייטינג ופרסום - הפקת דפוס והפצה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
לא עברתי (בנתיים) על כל התגובות כאן. רק עכשיו נתקלתי באשכול.

והנה הבשורה
בקרוב יהיה משהו חדש שנקרא "גל הירוק", יש כבר עשרות חדרי מחשבים שהצטרפו למיזם
שבו תוכלו להשתמש בחבילה שרכשתם בחדר מסויים בעיר מסויימת ולהשתמש מתוך החבילה בעיר אחרת בחדר מחשבים אחר שנמצא ברשת גל הירוק.
עלות סמלי אבל שווה.

לגבי המחירון. אף חדר מחשבים לא עמותת צדקה. הכל ענין רווחי. והמחירים בהתאם למיקום, שכירות, תחזוקה, וכו'

גילו נאות: המגיב מפעיל חדר מחשבים פעיל מאוד :)

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
לא עברתי (בנתיים) על כל התגובות כאן. רק עכשיו נתקלתי באשכול.

והנה הבשורה
בקרוב יהיה משהו חדש שנקרא "גל הירוק", יש כבר עשרות חדרי מחשבים שהצטרפו למיזם
שבו תוכלו להשתמש בחבילה שרכשתם בחדר מסויים בעיר מסויימת ולהשתמש מתוך החבילה בעיר אחרת בחדר מחשבים אחר שנמצא ברשת גל הירוק.
עלות סמלי אבל שווה.

לגבי המחירון. אף חדר מחשבים לא עמותת צדקה. הכל ענין רווחי. והמחירים בהתאם למיקום, שכירות, תחזוקה, וכו'

גילו נאות: המגיב מפעיל חדר מחשבים פעיל מאוד :)
נחמד,
אם כי הפעמים שהייתי בעיר אחרת והייתי צריך חדר מחשבים ושילמתי עוד כמה שקלים לשעה אחת אני יכול לספור על כף היד.
ובפרט שבאותה רשת תמיד אפשר.
אולי אפשר לעשות שותף כמה חברים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה