אני לא חושב שהפקיד שמקבל את המסמך באמת חושב שכל החרדים פתאם ידועים בציבור לפני החתונה...ייתכן שאפשר, אבל כמו שכתבתי לעיל יש בזה חילול ה' גמור.
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא חושב שהפקיד שמקבל את המסמך באמת חושב שכל החרדים פתאם ידועים בציבור לפני החתונה...ייתכן שאפשר, אבל כמו שכתבתי לעיל יש בזה חילול ה' גמור.
כן פקיד לא פקיד, סוכ"ס אם יצאו נתונים מזה לציבור, מה יראו?אני לא חושב שהפקיד שמקבל את המסמך באמת חושב שכל החרדים פתאם ידועים בציבור לפני החתונה...
לשמחתי מחזיק בדירה כבר מעל ל5 שנים,הוא בתור נשוי (כנראה) לא ורצה שיכניסו את המאורסים כדי לא להפחית לו את סיכויי הזכייה.
@אחד הטיפשים אל תשכח שאין אדם נוגע במוכן לחבירו ואפילו כמלוא נימה.
כן יכולים רק להחתים עו"ד על טופס ידועים בציבור ואם יש לכם אשמח שתעדכנו כאןכאן משמע שגם זוגות ידועים בציבור יכולים להירשם להגרלות.
מתוך המסמך:כן יכולים רק להחתים עו"ד על טופס ידועים בציבור ואם יש לכם אשמח שתעדכנו כאן
אני מצרף כאן את הקובץ
אז עדיף לא להחתים על ידועים בציבור?מתוך המסמך:
"ידוע לנו כי משרד השיכון עורך מעת לעת בדיקות אימות הנתונים המדווחים ע"י מבקשי הסיוע וזאת באמצעות חברת חקירות ואנו מתחייבים לשתף פעולה עימם ככל שיידרש"
בלת"קכלומר הסיכוי לזכות לזוגות נשואים או מאורסים הוא שווה. לא?
אין לי מושג, צריך לשאול מי שעשה את זה איך הייתה ההתיחסות לזה מצד פקידי המשרד וכדו' אם הייתה.אז עדיף לא להחתים על ידועים בציבור?
בא נגיד שזה בדיוק ציבור חרדי קלאסי...אבל אם אחד גר בצפת והשני באילת....
הזו"צ הצעיר שלנו התחתן לפני פחות מחצי שנהכל אחד ישאל את רבותיו.....
כל מי שסידרו לו את זה כשהיה מאורס ככה עשו....
שמעתי מאנשים שעזרו בזה לאחרים בעבר שכיום זה יותר מסובך,
יש פה מישהו שעשה את זה לאחרונה (חצי שנה-שנה)
הם נרשמו לנישואין בחודש אייר פ"בלא ולא.
בתחילה היה אפשר להרשם על פי רישום נישואין בלבד [שעושים אותו עוד קודם החתונה] וכיום ניתן להרשם רק לאחר הנפקת תעודת הנישואין שזה דבר שניתן להוציא רק לאחר החתונה.
לפני תשע חודשים, ליברמן אהובינו ביטל את האופצייה הזו בחודש תמוז כמדומני.
ספירת העומרהם נרשמו לנישואין בחודש אייר פ"ב
אז הם ביצעו את הרישוםספירת העומר
זו הייתה הבטחת בחירות של גולדקנופף. נחיה ונראה.אולי בממשלה החדשה, כשחרדי יעמוד בראש משרד השיכון,
יפתחו את האופציה הזאת?
זה דבר בסיסי בציבור שלנו....
לא חברים אלא ידועים בציבור, שזה מצריך חתימה של עו"ד על תצהיר שקרי. אמנם אף אחד לא יעקוב וזה גם לא מעניין מספיק.אבל כן שמעתי שהוא פתח את האופציה לחברים.
אי אפשר לנסות לרשום זוג מאורס כחברים לצורך הענין?
האם עוקבים אחרי הזוג לראות אם הם אכן גרים יחד וכו'?
לא ליברמן, אלקין. תן את ה"קרדיט" למי שזה מגיע לו...לפני תשע חודשים, ליברמן אהובינו ביטל את האופצייה הזו בחודש תמוז כמדומני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: