כללי האם זה כל כך גרוע?

אלף ריש

משתמש רשום
גם אני מצטרפת לקודמי, לשחק קצת עם המסגרות,
אך שימי לב לא לתת מידי הרבה צבע, בגלל שבד"כ החידות המופיעות בפנים הם רבגוניות,

וסתם מענין - מחמאה על הלוגו הם נתנו לך?

אם לא, אני נותנת...! מדהים!

RacheliArt

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
למה שלא תתני צבע רק לרקע?
לדעתי זה יוסיף המון.
תנסי סגול או תכלת.

lelor

משתמש רשום
אולי במקום מסגרות תעשי עננים... תשנה את הסגנון...

אברוּמי

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י אלף;284888:
תודה לכולכם על העיצות. בעקבותיהם יש לי עוד שאלה: אני ביקשתי על העיצוב של העמוד, כולל ציור הלוגו 300 שקל. לפי השעות שהשקעתי עד כה זה כבר הופך את העסק ללא כדאי, השאלה אם אני יכולה לבקש כעת תוספת מחיר על שינויים.
אודה לכם מאוד על תשובה יעילה.

כמו שכבר ענו,
יש בעד מה לבקש תוספת, במיוחד אחרי המחיר הנמוך שהוצע להם
וגם אם לא יוסיפו, אין סיבה לאכול ת'לב
בפעם הבאה שירצו עבודה פשוט לבקש מהם מחיר מפולפל, והם בוודאי ידעו להעריך את הרמה.

הלוגו מאוד מוצלח בעיני.

אלף

משתמש מקצוען
תודה לכם על העצות וגם על המחמאות על הלוגו, נכון צדקתם הם הסתפקו באישור שלו בלבד...:(

יעלולה

משתמש מקצוען
אלף, שמחתי להכירך בכנס של פרוג.
ממש חבל שלא התייעצת פה כמה לקחת לפני שהצעת מחיר.
רק שתקבלי מושגים, יש לי מישהו שכל שנה משנה מסגרת לעלון שלו. וכל פעם רק על המסגרת הוא משלם 100 שקל (וזה מחיר מתחשב). מי מדבר על לוגו ועימוד בכזה מחיר.
אבל לא נורא אני בטוחה שזה לא יקרה לך שוב.
לענין הלוגו, מקסים.
העימוד כבד אפילו למבוגרים. נסי לשזוף עיניים בעלונים שונים כנאמר בהודעה 6.
בהצלחה!

ayala

משתמש מקצוען
אוף מתי נלמד לתמחר?? אולי שילמדו את זה בסמינרים שמלמדים גרפיקה. אז חפשתי קצת בגוגל, הנה משהו נחמד שמצאתי:
http://cafe.themarker.com/view.php?t=309871

והנה המאמר:
איך לומדים לעבוד עם לקוחות בגרפיקה?איך נותנים הצעת מחיר? איך קובעים הסדרי תשלום? האם עושים חוזה עבודה? מה עם קניות של פונטים וויז'ואלים? איך לומדים את זה? :) אלו שאלות שחוזרות שוב ושוב, התמחור.איך נותנים הצעת מחיר? הדרך הנוחה ביותר היא ליצור מחירון.המחירון יהיה מחולק לסוגי עבודות לדוגמא:באנרים , עיצוב קטלוג, עיצוב אתר, מצגת... בצעו בדיקה עצמית, תארו לעצמכם שקיבלתם עכשיו עבודה להכנת באנר, כמה זמן לוקח לכם להכין באנר הכולל עיצוב + תכנות בסיס, שעה? שעתיים? שלוש ? מה היא עלות שעת העבודה שלכם 10$, 20$, 30$ ?
אם באנר בסיסי מצריך מכם שעתיים עבודה, ושעת עבודה שלכם שווה 20$ אז עלות הבאנר היא מינימום של 40$ .
עכשיו בואו נכניס את כל המרכיבים שחייבים להילקח בחשבון:
  • כמה כסף עלה לכם להביא את העבודה (האם שילמתם לידים ?, האם פרסמתם מודעה בגוגל ?....) מהי העלות הפרסום? מול הרווח שנוצר ?
  • הנהלת חשבונות ?
  • טלפונים
  • פגישות
  • ועוד...
מה שציינתי למעלה אלו דברים חשובים ביותר ואני אנסה להסביר:אם פרסמתם מודעה ב – googleAds, עלות המודעה היא 300 ₪ קיבלתם 10 פניות, כל פנייה עלתה לכם 30 ₪, מתוך 10 פניות סגרתם 2 עבודות.אם אמרנו ששעת עבודה שלכם היא 20$ ובאנר לוקח לכם שעתיים עבודה, חישוב עלות העבודה תהייה:הוצאות : 150 ₪עלות עבודה: 40$ כ- 160 ₪טלפונים+ פגישות, אלו שעות עבודה שחייבות להילקח בחשבון אני מעריכה בצורה גסה כ- 1 שעת עבודה, 20$= 80 ₪. אם נסכם את הכול:עלות באנר הינה: 150+160+80= 390 ₪ כ- 100$ איך קובעים הסדרי תשלום? 30-40% לפני תחילת עבודה, והשאר בצעדים, תלוי מהו הפרויקט.אם את עובדת עם חברות זה לא בדיוק החלטה שלך בד"כ כלל משלמים שוטף + 60, בלקוחות קטנים פרטיים יש יותר משחק. האם עושים חוזה עבודה? בטח חובה ומפורט ככל שאפשר.חוזה העבודה הוא בעצם הצעת המחיר שלכם עליה חותם הלקוח (חשוב שתהייה חתימה בכל הדפים), שימו לב שהחותם מולכם הוא רשאי חתימה מטעם החברה אותה הוא מייצג, שלא ייווצר מצב שאתם עובדים ואז תקבלו תשובה של " אני לא אישרתי כזה דבר וחוץ מזה הוא גם לא עובד פה מאתמול בלילה. מצטער. "תמיד טוב שתהייה חותמת חברה של המזמין על החוזה / הצעת מחיר.מה עם קניות של פונטים וויז'ואלים / סיפריית תמונות ? תלוי אם הכרחי, כל רכישת מוצר נילווה לעסקה מחייבת בתשלומים נוספים, נהוג שהלקוח ישתמש בספרייה הקיימת של פונטים/ תמונות / איורים וכו' שיש לך, אך אם נדרשת רכישה של מוצר ספציפי, אז זה נלקח בחשבון בהצעת מחיר, כלומר שימוש בפונטים X עולים 100$ אז יש לגבות תוספת של 100$, לא נהוג לקחת תוספת על הרכישה, זה שירות שמעניקים ללקוח. איך לומדים את זה? :) עם הרבה סבלנות, מי שלא מנסה לא מצליח.

Shia

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
הכל דובר פה באינספור אשכולות
אבל אף פעם לא מספיק.

בקרוב יעמוד לרשות הציבור מחשבון תעריף לשעה. נמצא כרגע בשלבי פיתוח מתקדמים.

ayala

משתמש מקצוען
כבר ראיתי מחשבון כזה, הסתובב פה פעם בפרוג קישור לאתר כזה (כל האתר היה יותר ירוק מפרוג, כנראה ניסה לנצח את פרוג..סתם זה היה באנגלית. הם לא יכירו).

תגידו- מי שפתח עסק מהבית לא לקח קורס קורסים בניהול עסק ?- איך מתמחרים, הזמנות עבודה, מיסים, הנהח"ש. להיות עצמאי זה לא רק לעצב . אני מצטטת משהו שעכשיו קראתי.האם אפשר ללמוד באופן מקצועי איך לתמחר ודוקא בגרפיקה?

Shia

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
קורס יזמות עסקית. למט"י יש קורסים כאלה במחירים מצחיקים, בתום הקורס מצמידים לך חונך.
כל מי שאני מכיר שעשה את זה, הצליח.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה