לי גם יש את הנעל הזאת בדיוק לשלוש בנות משנה שעברה נלבשה פעמים בודדות ונראית במצב דומה .
אין להם מחירים גבוהים כמו שהיא שלמה.החנות הזאת? כי התעוררו לתת פה המלצות
עזרה - נעלי בסטפ חורף, מישהו קנה?
ראיתי באתר דברים ממש יפים, רק שלא אפשרי לי לנסוע לבני ברק רק בשביל לראות מקרוב אם זה נראה במציאות כמו בתמונה... זכור לי משנים קודמות שהיה ממש הבדל בין התמונות לבין המקור יש כאן מישהי מאשדוד שרכשה את הנעליים הללו? אשמח לבוא לראות אותן מקרוב... נ.ב. איך האיכות של הנעליים? פעם אחרונה קניתי לפני כמה...www.prog.co.il
קניתי נעל שבתית ב269 שקל!!!!
ותראו מה קרה בפעמיים הליכה רגילה !! מדגישה הליכה רגילה שום בימבה ושום טיפוס שובב הייתי לידן כל הזמן כי
שמתי לב עוד בערב החג שהנעל עדינה מאד
שלחתי את התמונות לחנות ומעלה לכן את התגובות
מדגישה שקנינו 3 זוגות ולכולם נהיה ככה
(זה לא לכלוך זה שפשוף ואם לוקחים מגבון ומנסים לנקות אז הצבע פשוט יורד עוד יותר)
לפי התגובה של בעלת החנות אז הבעיה אצלי
האם גם לכם נראה ככה?
אשמח לטלפון שלך באישילי גם יש את הנעל הזאת בדיוק לשלוש בנות משנה שעברה נלבשה פעמים בודדות ונראית במצב דומה .
אין לי אפשרות לשלוח באישיאשמח לטלפון שלך באישי
יש לי כבר כמה שקנו אנחנו מתארגנות לפנות לחנות ביחד... כי לכל אחת הם אומרים שהיא היחידה שחוזרת...
בעל החנות אמור להתבייש ולפחד,אין צורך להתחנן..אני צריכה להודיע לבעל החנות לפני שאני מגישה את התלונה??
כי לא בא לי לדבר איתם עוד פעם ולהתחנן כמו קבצנית....
מה זה הקו החם?ברור כשמש אם יש כ"כ הרבה אנשים שזה קרה להם ג"כ שזה לא בעיה שלכם
לא צריך להיות תמים;
תאיימי עליהם שאם לא תקבלי בחזרה תכתבי את שמם [תראי להם את כמות התלונות באשכול] כמו"כ תפרסמי בקו החם מנסיון לפעמים זה עובד
אני קניתי קיץ שנה שעברה והיה אותו מקרה בדיוק!
חנות שיש לה כמה סניפים ואתר.
2 בנות בנות שבע ואחרי פעם אחת - קילופים מקדימה. מיד אחרי פסח פניתי אליהם ואמרו לי שבאתר כתוב שנעלי עור מט אין אחריו לשפשוף. למרות שקניתי בחנות ולא באתר, טענו שיש שלט בחנות.
כמה שאמרתי שזה לא הגיוני והתווכחתי לא עזר. התייאשתי.
כמובן שלא אקנה בחנות הזו יותר.
אההמלא לעניין לקטלג ענף צרכנות שלם שברובו אמין מאד!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: