למה להכליל? יש אלפי חנויות עם שרות מעולה.מי שקונה בחנות חרדית בד"כ זה על דעת זה שמאותו רגע ששילמת,אין לא שירות ולא אחריות..
תשלחו לינק של האשכול הזה לבעל החנות...קניתי נעל שבתית ב269 שקל!!!!
ותראו מה קרה בפעמיים הליכה רגילה !! מדגישה הליכה רגילה שום בימבה ושום טיפוס שובב הייתי לידן כל הזמן כי
שמתי לב עוד בערב החג שהנעל עדינה מאד
שלחתי את התמונות לחנות ומעלה לכן את התגובות
מדגישה שקנינו 3 זוגות ולכולם נהיה ככה
(זה לא לכלוך זה שפשוף ואם לוקחים מגבון ומנסים לנקות אז הצבע פשוט יורד עוד יותר)
לפי התגובה של בעלת החנות אז הבעיה אצלי
האם גם לכם נראה ככה?
למה להכליל? יש אלפי חנויות עם שרות מעולה.
הוצאת שם רע.
אתה מידי תמיםתשלחו לינק של האשכול הזה לבעל החנות...
אני לא.אם אני יכתוב את שם חנות יסגרו את האשכול?....נראה לי שהרבה מפה כבר הבינו....
אני ממש לא הבנתי שהוא התכוון להכליל את כ-ו-ל-ם. זה נכתב בצורה מעט צינית. אבל המסר בהחלט נכון של הרגשת "שטיבלאך" בחנויות מסויימות.למה להכליל? יש אלפי חנויות עם שרות מעולה.
הוצאת שם רע.
"ציוץ מחדש" של ההודעה שליבכאלו מקרים ניתן להגיש תלונה למועצה ישראלית לצרכנות. חובה להתריע לחנות קודם הגשת התלונה.
בהרבה מקרים זה עוזר עוד לפני הגשת התלונה.
לובי טופס תלונה
המועצה הישראלית לצרכנות – ארגון הצרכנים הגדול בישראל, היא חברה ממשלתית, הפועלת, שלא למטרות רווח, במטרה להגן על הצרכנים ולשמור על זכויותיהם באמצעים הבאים: טיפול בתלונות, הסברה וחינוך, פתרונות לעוולות צרכניות, אכיפה והרתעה וקידום זכויות צרכנים.www.consumers.org.il
אני דווקא יודע להיפך, שיש היום מודעות אצל נותני שרות החרדיים, של לתת שרות לצרכן ומשקיעים בזה הרבה כסף, מה שלא היה פעם.אני ממש לא הבנתי שהוא התכוון להכליל את כ-ו-ל-ם. זה נכתב בצורה מעט צינית. אבל המסר בהחלט נכון של הרגשת "שטיבלאך" בחנויות מסויימות.
לא בכזה מחיר!!!מי שקונה בחנות חרדית בד"כ זה על דעת זה שמאותו רגע ששילמת,אין לא שירות ולא אחריות..
לא לעניין לקטלג ענף צרכנות שלם שברובו אמין מאד!!מי שקונה בחנות חרדית בד"כ זה על דעת זה שמאותו רגע ששילמת,אין לא שירות ולא אחריות..
זו בדיוק הבעיה, שברחוב החרדי ישנם בעלי חנויות שמביאים סחורה בדיוק באותה איכות של הבזארים ומנצלים את התמימות של הצרכנים ויוצרים כאילו חנות יוקרתית ונחשבת, תופעת העדר [שלא נדון בחיוביות או להיפך שלה] עוזרת מאוד, וככה מרויחים מאות אחוזים בקלות. לטעמי זה ממש בידיים שלנו. [ולא הבנתי לאיזו חנות המדובר כאן]לא בכזה מחיר!!!
בהחלט לגבי לקוחות מהמגזר הכללי. אבל לפעמים ההרגשה שכאשר מגיע לקוח חרדי "משלנו", "אם תהיינה בעיות... כבר נסתדר איתו..."אני דווקא יודע להיפך, שיש היום מודעות אצל נותני שרות החרדיים, של לתת שרות לצרכן ומשקיעים בזה הרבה כסף, מה שלא היה פעם.
תמיד יהיה אחוז מסויים יוצא מהכלל.
אני צריכה להודיע לבעל החנות לפני שאני מגישה את התלונה??בכאלו מקרים ניתן להגיש תלונה למועצה ישראלית לצרכנות. חובה להתריע לחנות קודם הגשת התלונה.
בהרבה מקרים זה עוזר עוד לפני הגשת התלונה.
לובי טופס תלונה
המועצה הישראלית לצרכנות – ארגון הצרכנים הגדול בישראל, היא חברה ממשלתית, הפועלת, שלא למטרות רווח, במטרה להגן על הצרכנים ולשמור על זכויותיהם באמצעים הבאים: טיפול בתלונות, הסברה וחינוך, פתרונות לעוולות צרכניות, אכיפה והרתעה וקידום זכויות צרכנים.www.consumers.org.il
לא צריכהאני צריכה להודיע לבעל החנות לפני שאני מגישה את התלונה??
כי לא בא לי לדבר איתם עוד פעם ולהתחנן כמו קבצנית....
לא זכור לי אם חובה להודיע. נראה לי שאמורים למלא מה החנות הגיבה. אבל כדאי להודיע לחנות שמתכוונים להגיש, גם כדי לתת להם צ'אנס לתקן. וגם יכול להיות מאוד שזה ייתר את התלונה.אני צריכה להודיע לבעל החנות לפני שאני מגישה את התלונה??
כי לא בא לי לדבר איתם עוד פעם ולהתחנן כמו קבצנית....
הפעם לא כמו קבצנית, אלא כמו עו"ד מפחיד...להתחנן כמו קבצנית....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: