תודה.הכי בטיחותי במגוון האפשרויות העומודות לימין האנשים הקטנים.
לא הבנתי מה LAST PASSאני מעדיף את LastPass
אבל זה גם תלוי עד כמה אתה רגיל לפתוח את כרום במחשבים שהם לא שלך,
כי אם זה תדיר אצלך, אז לא הייתי ממליץ לך לשמור שם סיסמאות
בתנאי שהמחשב שלך לא יוצא מתחת ידך, כי לדלות את הסיסמאות מהמחשב שלך אפיו אם הוא מוגן באמצעות טביעת אצבע, ממש קל.אבל אני מבין ממך שאם אני משתמש רק במחשב שלי
אני יכול להיות סמוך ובטוח שאין שום בעיה
LastPass הוא שירות לשמירת סיסמאותלא הבנתי מה LAST PASS
אבל אני מבין ממך שאם אני משתמש רק במחשב שלי
אני יכול להיות סמוך ובטוח שאין שום בעיה
זה עולה כסף?LastPass הוא שירות לשמירת סיסמאות
אם אתה לא משתמש בשני סוגי מכשירים (מחשב וסמארטפון) זה בחינםזה עולה כסף?
כמה?
ואם אני משתמש בזה
זה בטיחותי באופן מוחלט?
יש אתרים שדורשים כל חצי שנה להחליף...לבחור סיסמאות דומות לכלל האתרים (כאלו שבטח יענו על הכללים הנוקשים של כולם, 8 תווים אות גדולה וקטנה בעברית וסימן)
ובכן אני חולק,הכי טוב לזכור הכל בראש
לבחור סיסמאות דומות לכלל האתרים (כאלו שבטח יענו על הכללים הנוקשים של כולם, 8 תווים אות גדולה וקטנה בעברית וסימן)
את הראש לכם בטח אף אחד לא יפרוץ...
אותו סיסמה לכלל האתרים זה אומר שעובד באתר ישראכרט או כל אתר עלי אקספרס יכול לפרוץ לך לכל אשר לך מבלי להשאיר טביעות אצבע.הכי טוב לזכור הכל בראש
לבחור סיסמאות דומות לכלל האתרים (כאלו שבטח יענו על הכללים הנוקשים של כולם, 8 תווים אות גדולה וקטנה בעברית וסימן)
את הראש לכם בטח אף אחד לא יפרוץ...
תכל'ס זה באמת הכי טוב.הכי טוב לזכור הכל בראש
אם אתה מצליח… זה הכי טובתכל'ס זה באמת הכי טוב.
אני בהתחלה כן שמרתי סיסמאות בגוגל, אך לאחר זמן קצר החלטתי לשמור בזיכרון שלי (לפחות את הסיסמאות של הדברים היותר רגישים כמו חשבון הבנק כרטיסי אשראי וכו')
גם אחרי שפרצו להם, לא הייתה לפורצים גישה לכל הסיסמאות כי זה היה מוצפן.יש 2 בעיות עם שמירת סיסמאות בכרום:
1. הסיסמאות נשמרות לא מוצפנות
2. אם מישהו משיג גישה לחשבון שלך יהיה לו גישה לכל הסיסמאות שלך בכל האתרים
לגבי lastpass , האבטחת מידע שלהם לא משהו. בשנתיים האחרונות פרצו להם כמה פעמים
ההמלצה שלי היא להשתמש ב bitwarden
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: