פעם צינתק אלי קו עם עשרות פודקאסטים מסודרים לפי נושאיש פודקאסטים מקצועיים שזה מסובך להגיע אליהם מבחינת סינון
הלוואי ויהיה קו טלפון עם פודקסטים בנושאים מועילים, זה קיים ברשת בדיוק כמו הנייעס (ולא עוד איזה פוליטיקה)
לתשומת לב בעלי קווי הנייעס שיעשו גם משהו מועיל...
אפשר תרגום?
התרגום הרשמי ככל שידוע לי הוא: הֵסְכֵּת.פודקאסט. מדיה דיגיטלית דמוית רדיו, המופצת באינטרנט וניתן להאזין לה בכל זמן ובכל מקום.
ויקיפדיה
משהו יודע איפה אפשר לשמוע הפודקאסטים של משה ויסברג ויצחק פלדמן (זכרון משה)
תודה רבה אני מחפש לשמוע בטלפוןזכרון מוישה | דוסקאסט
היכנסו לאתר דוסקאסט, ספריית הפודקאסטים הגדולה במגזר החרדי, לפודקאסט זכרון מוישה ולמאות פודקאסטים במגוון נושאים לקהל החרדי, המסורתי ומה שבינהם.www.doscast.co.il
בקו המכלול.תודה רבה אני מחפש לשמוע בטלפון
וגם של בלבולי מחאני כשמזדמן לי נהנית מאד
זה בעייתי מבחינת סינון וחבל
זה פשוט הר של ידע
אפשר לעשות על מהירות פי 2בלת''ק
לדעתי לא ממש עובד.
או שאולי רק אני ככה.
אם אני מעוניינת לשמוע ולהעמיק בנושא מסויים אני אעדיף לקרוא מאשר לשמוע.
אין לי סבלנות לזה
עוזר חלקית, כי בד''כ פודקאסטים שומעים תוך כדי שעושים משהו,אפשר לעשות על מהירות פי 2
מה המספר של פורטל התוכןבקו המכלול.
אפשר להגיע לקו גם דרך פורטל התוכן בהקשה על 3 ואח"כ 2
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: