זה ממש לא נכוןחוקי לחלוטין!
ברגע שהפודקאסט יצא לרשת אפשר לפרסם אותו בכל אתר
זה ממש לא נכוןחוקי לחלוטין!
ברגע שהפודקאסט יצא לרשת אפשר לפרסם אותו בכל אתר
ואני מעדיף לשמוע במיוחד בנהיגהבלת''ק
לדעתי לא ממש עובד.
או שאולי רק אני ככה.
אם אני מעוניינת לשמוע ולהעמיק בנושא מסויים אני אעדיף לקרוא מאשר לשמוע.
אין לי סבלנות לזה
רן לוישל מי זה?
אם ההאזנה נפתחת בכרטיסייה של הדפדפן, כמו כאן:ומה שכן קצת פתוח אז א"א להוריד וזה לא נח לשמוע דרך המחשב
באיזה אתר מדובר?אם ההאזנה נפתחת בכרטיסייה של הדפדפן, כמו כאן:
צפה בקובץ המצורף 1245491
אפשר ללחוץ על קונטרול+שיפט (שמירה בשם), תיפתח תיבה שתבק ללתת שם לקובץ ולבחור מקום שמירה.
ובלחיצה על אנטר ירד הקובץ וישמר במחשב.
התמונה שהעליתי זה קטע אודיו ששותף באחד האשכולות כאן בפרוג.באיזה אתר מדובר?
יש הסכתים שמשויכים לתקשורת, ואז הם במימון התאגיד\ העיתון וכו'. כמו "חיות כיס" פודקאסט כלכלי של התאגיד, ואז המימון הוא ציבורי והעיתונאים יוצרים אותו במסגרת עבודתם.מי מרוויח מכל הפוקדאסטים הללו?
מה המטרה של יוצריהם?
יש את "רשת עושים היסטוריה" של רן לוי הוא ביסס אותה בעזרת מימון המונים - והיום הוא מרוויח מפודקאסטים עבור חברות לצורכי פרסום (משטרת ישראל, חברת החשמל, עמותת הל"ל ועוד), מלבד פרסומות מפעם לפעם בפודקאסטים עצמם.מי מרוויח מכל הפוקדאסטים הללו?
מה המטרה של יוצריהם?
תלוי באיזה נושאים.לצורך פרויקט בעבודה, חשוב לי לדעת האם ועד כמה נכנס נושא הפודקאסטים לציבור החרדי.
האם אנשי מקצוע חרדיים צורכים מידע מקצועי באמצעות פוקדאסט?
האם ישנם ערוצים פופולריים שהציבור החרדי נגיש אליהם (מלבד "משפחה")?
מאמינה שיש כאן אנשי מקצוע מתחומים שונים. מי שיוכל בבקשה לכתוב לי האם והיכן הוא מאזין לפודקאסטים ובאיזה נושא, אודה לו מאד מאד.
יום טוב ותודה רבה!
אפשר את המספר?ויש גם קו מיוחד רק לפודקאסטים
אצלי הוא חסום , וצריך מספר אישיאפשר את המספר?
תנסה את 0794995025חסום מצד חברת התקשורת או מצד הקו שדורש מספר אישי?
אם זה מצד חברת התקשורת אשמח לקבל את המספר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: