המחיר למלוות הוא על בסיס זה שיש כבר כלה ולכן זה משתלם
לא נכון...אם אני אחות של החתן?
המחיר למלוות הוא על בסיס זה שיש כבר כלה ולכן זה משתלם
שווה גמח? או נראית שתפרו אותה בשבילך??אפשר למצוא שמלות כלה יפהפיות גם ב 1200 ש"ח בגמחים.
התחתנתי עם שמלה מגמ"חשווה גמח? או נראית שתפרו אותה בשבילך??
לכלה יש את התענוג הזה פעם בחיים, חבל לקחת משהו שבסוף היא תראה את התמונות של החתונה ותיתבאס, לא?
נכון ולא נכון, יש לי אחות (נשואה כבר 10שנים) כל פעם כשהיא נזכרת בחתונה שלה, זה מציק לה מחדש שהיא לא אהבה את האיפור.התחתנתי עם שמלה מגמ"ח
שילמתי רק על הניקוי יבש (500 שקל אם אני זוכרת נכון)
השמלה הייתה מאוד מוצלחת, ומאוד החמיאה לי (ברוך ה')
אני מסתכלת על התמונות של החתונה שלי לעיתים כל כך רחוקות בשביל ליהנות מזה....
וסתם כך, יש כלות שמשלמות הון וגם לא מרוצות במיוחד מהשמלה
וגם אם נניח שהכלה לא תהיה הכי מרוצה בעולם מהשמלת כלה ב1000 ש"ח, בשביל זה לשלם עוד 6000 שקלים? תמהני. התירוץ של "פעם אחת בחיים" לא מספיק בשביל הוצאת הכספים המטורפת שחוגגת סביב 5-6 שעות של חתונה.
גם שמלה של 7500₪התחתנתי עם שמלה מגמ"ח
שילמתי רק על הניקוי יבש (500 שקל אם אני זוכרת נכון)
השמלה הייתה מאוד מוצלחת, ומאוד החמיאה לי (ברוך ה')
אני מסתכלת על התמונות של החתונה שלי לעיתים כל כך רחוקות בשביל ליהנות מזה....
וסתם כך, יש כלות שמשלמות הון וגם לא מרוצות במיוחד מהשמלה
וגם אם נניח שהכלה לא תהיה הכי מרוצה בעולם מהשמלת כלה ב1000 ש"ח, בשביל זה לשלם עוד 6000 שקלים? תמהני. התירוץ של "פעם אחת בחיים" לא מספיק בשביל הוצאת הכספים המטורפת שחוגגת סביב 5-6 שעות של חתונה.
תיקון קטן אם מותר ליגם שמלה של 7500₪
אחרי עשור תראה בדיחה באלבום..
כי האופנה מתחלפת..
אבל חשוב שבזמן החתונה כלה תיראה טוב..
ואפשר למצוא במחירים שפויים..
אם לא הולכים דווקא לממותגות ביותר..
זה עניין של תפיסות מוקדמות. מה זה להיות מרוצה במאה אחוז? מה צריך בשביל זה? אם מישהי לא מרוצה מהעור של הפנים שלה, וכל הטיפולים שהיא תעשה לא יועילו - אז מה? יש מציאות וצריך ללמוד לחיות במסגרת שלה. זה בדיוק כמו שאף כלה סטנדרטית (אני מקווה) לא תעוף פתאום על שמלת כלה ב 100000 ש"ח, כי רק ככה היא תהיה מרוצה 100% מאיך שהיא נראית. המסגרת שאנחנו מגדירים לעצמנו, כיחידים וכחברה, מגדירה גם את ה100%. מקווה שהובנתי.נכון ולא נכון, יש לי אחות (נשואה כבר 10שנים) כל פעם כשהיא נזכרת בחתונה שלה, זה מציק לה מחדש שהיא לא אהבה את האיפור.
היא לא מסוגלת להסתכל על התמונות של החתונה שלה!!
אם זה שמלה מגמח והיא יפה מאוד אז זה שונה,
אבל אם הכלה תרגיש מבואסת מזה, עדיף לשלם יותר
(אגב, אם זה לא תפירה במיוחד בישבילה זה לא 6,000 אפשר למצוא שמלות משגעות ב 3,000-4,000)
אפשר להפחית בהוצאות אחרות, אבל שהכלה תהיה מרוצה מאיך שהיא נראת ב100%
למה תמיד בסוף מגיעים לקיצוניות???זה עניין של תפיסות מוקדמות. מה זה להיות מרוצה במאה אחוז? מה צריך בשביל זה? אם מישהי לא מרוצה מהעור של הפנים שלה, וכל הטיפולים שהיא תעשה לא יועילו - אז מה? יש מציאות וצריך ללמוד לחיות במסגרת שלה. זה בדיוק כמו שאף כלה סטנדרטית (אני מקווה) לא תעוף פתאום על שמלת כלה ב 100000 ש"ח, כי רק ככה היא תהיה מרוצה 100% מאיך שהיא נראית. המסגרת שאנחנו מגדירים לעצמנו, כיחידים וכחברה, מגדירה גם את ה100%. מקווה שהובנתי.
אגב, אני לא מתרגשת מזה שהיא לא מסוגלת להסתכל על התמונות של החתונה שלה. זה פסיק כל כך קטן בחיים. אז היה ונגמר. לא צריך לעשות עסק יותר מדי גדול מהטקס של החתונה. צריך שיהיה יפה, מכובד, משמח. צריך שהכלה תראה יפה ותהיה מרוצה מעצמה, אבל אם מצפינים יותר מדי מגיעים לקוטב...
תגידו רק לי מציקה התעשיה הזאת?
אז אני כלה, ורוצה להתחתן, ורוצה להיות הכי יפה שיש
ורוצה להשאיר להורים שלי קצת שלוות נפש מול הבנק...
למה בגלל שאני כלה אני צריכה לשלם פי שתיים על איפור, שיער, שמלה?
למה השיחות מתנהלות בצורה ההזויה של
-שלום כמה עולה איפור?
-300
-אני כלה
-אה אז 1000
בסדר, אני מבינה שלכלה משקיעים קצת יותר.
אז קחי 400
אבל מה זה הפערים האלה?
למה לתפור שמלת ערב עולה 2000 ושמלת כלה 5000?
כי זה יותר בד? לא מחייב. לא תמיד.
אז אני מבינה שיש דברים שיכולים לעלות קצת יותר יקר אבל בואו...
לא נסחפנו?
(אגב, בצד השני זה אותו סיפור.
-שלום כמה עולה תספורת?
-50 שח
-אני חתן
-500
מה אתה עושה שותל לו שיער חדש??)
טוב, מה עושים?
אפשר לארגן מרד כללי? יש פה כוח כזה?
מה פתאום אין מציאות כזאת, אל תעשי את זה בשפו"א. נראה לך שהמאפרת מטומטמת? ברור שהיא תעזוב את הבית בעצבים! או שתגיד לך שהיא עושה לך אבל במחיר של כלה.זה באמת אפשרי?
אני לא טובה בלשקר...
מישהי עשתה את זה והמאפרת לא עזבה לה את הבית בעצבים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: