יש לי די הרבה ניסיון באפיה עם קמח לבן ומלא.גם בחברות הכי טובות הקמח עצמו הוא דינאמי
ז"א לפעמים הגרעינים יבואו מרוסיה לפעמים מטורקיה או כל מקום אחר מה שעלול להשפיע על טיב הגרעינים
כך שגם אם לא שינית במתכון מאומה יכול להיות שינויים במרקם. מנסיון עשיר..
ו80 כוסמין בדר"כ אמור להתנהג מעולה ולהרגיש כמעט כמו לבן, במידה ויש לך מתכון טוב.
ממליצה לכן לאחר שסיימתן להכין את הבצק לבחון ולהרגיש אותו, האם הוא כמו תמיד? אולי חסר שמן/מים/קמח?
אם תלמדנה להכיר את המרקם הסופי של הבצק שאתן רגילות לראות, החלות בע"ה יצאו טובות בלי הפתעות.
לקמח מלא בדר"כ יש מרקם וצבע אחרים
החלות יכולות לצאת אווריריות ומדהימות אבל מקמח מלא
וזה מה שהתכוונתי לגבי רובינפלד, הקמח נהדר אבל הוא קמח מלא
הקמח של שטיבל הוא בהיר ממש והמרקם יוצא דומה מאד לקמח לבן.