המענק חייב להכנס, מכניסים בדוח רווח והפסד.אשמח למידע האם צריך, והיכן מכניסים
כי לא מצאתי אף מקום לדווח על המענק הנ"ל
תודה
מה לציין אם התקבל רק 60% מהמענק (עדיין בטיפול)?המענק חייב להכנס, מכניסים בדוח רווח והפסד.
אם את מדווחת על בסיס מזומן- כלומר מדווחת על ההכנסות שעת קבלת התשלום ולא בעת ביצוע העבודהמה לציין אם התקבל רק 60% מהמענק (עדיין בטיפול)?
איך עושים דוח רווח והפסדהמענק חייב להכנס, מכניסים בדוח רווח והפסד.
איפה בדיוק בדו"ח רווח והפסד?המענק חייב להכנס, מכניסים בדוח רווח והפסד.
אשמח אם יש מישהו/י שיוכלו להסביר ליאיפה בדיוק בדו"ח רווח והפסד?
להוסיף עוד שורה מתחת למחזור הכנסות מעסקאשמח אם יש מישהו/י שיוכלו להסביר לי
תודה
בכתב יד?להוסיף עוד שורה מתחת למחזור הכנסות מעסק
להוסיף לשדה 150 כחלק מהכנסות העסק. במחזור לא לכלול.אשמח למידע האם צריך, והיכן מכניסים
כי לא מצאתי אף מקום לדווח על המענק הנ"ל
תודה
כןבכתב יד?
אני פשוט מגיש את דוח הרוה"ס שיש באתר רשות המיסים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: