רק עכשיו נחתתי לכאן
קודם כל אני רוצה להודות לכם על האתר הנפלא והנקי שיש בו הכל בכל מכל כל מחוט ועד שרוך נעל בבחינת איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק.
המון מעשי חסד/ תפילות / פרקי תהלים / שיר השירים יש כאן באתר ואני מניחה שרק הזכויות האלה מחזיקים אותו
החכמתי ואני מחכימה כאן המון מכל הבחינות!!!
אפילו הילדים שלי כבר יודעים: צלצלת לה? / תכתבי את זה בפרוג... / יום אחד הבן שלי שיחק עם הקופה רושמת ואמר שהוא מסתכל עכשיו בפרוג...
ועוד
קרה שהם התעצבנו שיצאתי מהבית ואמרתי להם אתם רואים את החברים שלכם כל יום ולי אין ביה"ס לפגוש חברות אני כל היום בבית, הבת שלי ענתה אבל יש לך את פרוג...
יום אחד אח שלי היה אצלי ובדיוק ראה אותי 'משוטטת', עונה למישהי וסורקת משהו למישהי אחרת והתפלא וואו! כל הזמן את עושה טובות לאנשים אמרתי לו שגם לי עושים טובות כל היום.
מה שתרמתי לפורום אפשר לראות כשנכנסים לפרופיל שלי...
מה שהפורום תרם לי? במה לא???
לא תמיד אני צריכה לפתוח אשכול, הרבה פעמים אני מוצאת את המידע מחיפוש
עבודה - היו לי כמה עבודות מניקים טובים שאני מאחלת לכולם לקוחות שכאלה ובסיעתא דשמיא מופלאה כשהגיעו בדיוק כשנזקקתי לכסף
חיפוש עובדים - היה לי מקרה שנזקקתי לקלדנית ומישהי מכאן עשתה את זה בזריזות ובמהירות על הצד הטוב ביותר
טלפונים - קיבלתי מענה מיידי למספרים שביקשתי
פקס - נזקקתי לפקס דרך המחשב ומישהי מכאן שלחה לי במהירות והחכימה אותי על האתר פריפקס שמאז אני משתמשת בו הרבה
מייל - עשיתי עבודה ללקוח שהיה מחוץ לעיר וחיכה בדפוס שאשלח את זה במייל, משום מה כל פעם טעיתי באות אחרת ואחרי 5 שליחות שחזרו עם שגיאה פתחתי אשכול בקשה על הכתובת ומיד נענעתי ושלחתי בהצלחה
כמו"כ קיבלתי מיד כתובות שביקשתי
המחשב - לא פעם נעזרתי בבעיות כשחסכתי לפנות לטכנאי
העלו בשבילי קבצים שונים שביקשתי
כמה מקרים שנעזרתי בתוכנות:
* קרה שרציתי לעשות בוורד איזה שהוא צורה שיחזור על עצמו לכל העמודים והדריכו אותי איך להכניס את זה ככותרת עליונה
* מטה הקסם בפוטושופ לא בחר לי ואמרו לי שאבדוק את הטולרנס והסתדר = עזרה ענקית לבעיה קטנטנה
* מדריכים וסרטונים לפוטושופ שממש ריענן לי את החומר, לצערי נאבדו לי הסיכומים של פוטושופ וצילמתי אמנם מחברה אבל בכ"ז סיכמתי יותר ממנה
אותה צדיקה העלתה גם מדריכים טובים באילוסטרייטור
שעות פנאי:
קיבלתי דיסק שהיה לי אותו רק בקלטת והטייפ שבור
סרגתי דברים מתוקים ממדריכים שהעלו כאן
מתכונים - פשטידה חלבית, פסים חלביים, רוגלך חלביים ועוד
קליעת חלה של 6 - מישהי שאלה והעלו סרטון, ניסיתי והצלחתי
רעיונות לפורים
ועוד ועוד ועוד
עלו והצליחו